Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"ΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ-ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΣΟΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ":ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!


Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ:

"Αφιερώνω τα παραπάνω στους μικρόψυχους Έλληνες, που στρεβλώνουν την ιστορία μας και την εθνική εποποιΐα του 1821. Ντροπή στο Κανάλι του ΣΚΑΪ για τό εθνικό έγκλημα που επιχειρούν. Ντροπή και σ΄αυτούς, όποιοι και αν είναι, όπου κι αν ανήκουν, οι οποίοι θέλουν να εμφανίσουν τόν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σαν ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ! Ὄχι, ωρέ μάγκες, οι "ανώμαλοι" δεν έχουν τά φόντα για να γίνουν ΉΡΩΕΣ! Αποτελούν έκτρωμα της φύσεως!
 
Εφιάλτες δυστυχώς πάντοτε υπήρχαν στην Ελλάδα! Να είναι καταραμένοι από το Θεό όσοι βλάπτουν την αγαπημένη μας Ελλάδα. Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν τήν Ἐλλάδα, από Χώρα της Ορθοδοξίας καί του Πολιτισμού, σε Χώρα των απίστων και των ανωμάλων!  


Το "κουσούρι" δεν πρόκειται να νομιμοποιηθή! Θα είναι πάντοτε καταδικασμένο από το Θεό καί από όλους τους ορθώς φρονούντες Έλληνες! Η Ελλάδα μας δεν πρόκειται να γίνει Σόδομα καί Γόμορρα! Η Ελληνίδα, που έγραψε την παραπάνω επιστολή, το αποδεικνύει περίτρανα"!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ "ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ","ΚΟΥΣΟΥΡΙ" ΚΛΠ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ,ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ "ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ"!

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΜΕ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ:ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!


http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου