Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ? ? ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ! ! ! Βίντεο

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΙΤΗ ΤΗΝ "ΔΗΘΕΝ ΣΑΤΙΡΑ" ΤΟΥΣ !


Λαζόπουλε ? Κανάκη ? Σερβετά ? Όσο για σένα Κανάκη δεν περίμενα να σχολιάσεις με τέτοιο ειρωνικό τρόπο τον Στέφανο Χίο που κάνει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια στα "χρόνια της μούγκας" που περνάμε και τολμάει να...
 φωνάξει και να υψώσει ανάστημα στους κλέφτες ! Επίσης με έκανες να νιώσω κατευθυνόμενος ακόμα και απο την παρέα σου που την θεωρούσα εξαίρεση στην Ελληνική τηλεόραση όταν σας άκουσα να κάνετε χαβαλέ με μια απεγνωσμένη γυναίκα απο την τρομοκρατία των τραπεζών που έλεγε στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο πού είσαι παιδί μου οταν δέχομαι πιέσεις απο τους απατεώνες των τραπεζών . . ?

Πρέπει να καταλάβετε κύριοι οτι εσείς έχετε μεγαλύτερη ευθύνη απο τους υπόλοιπους της Ελληνικής τηλεόρασης γιατι την στιγμή που τους περισσότερους τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και τους αγνοεί εσάς σας θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους και σας παρακολουθούμε.. Επομένως έχετε σίγουρα μεγαλύτερη δυνατότητα επιρροής του κοινού απο την Τρέμη τον Πρετεντέρη και την Μακρή μαζί πολυ απλά γιατί ο κόσμος που σας παρακολουθεί ειναι περισσότερος απο αυτούς που παρακολουθούν όλους τους παραπάνω μαζί . .

Μπορείτε λοιπόν να απαντήσετε γιατί επιμένετε να αναπαράγετε ,να σατιρίζετε και να ασχολείστε με όλα τα σκουπίδια της Ελληνικής τηλεόρασης διαφημίζοντάς τα συνεχώς σε ένα τηλεοπτικό κοινό που σας παρακολουθεί όχι μόνο για να γελάσει αλλα και γιατί έχει γυρίσει την πλάτη σε όλα τα κατακάθια τηλεοπτικού συστήματος που επιμένετε να τα κρατάτε στην επικαιρότητα με την εμμονή σας σε αυτά ?

Τέλος θέλω να σας ενημερώσω οτι τα συναισθήματα και οι σκέψεις που προκαλεί στον κόσμο που σας παρακολουθεί η ηλίθια θεματολογία που έχετε επιλέξει είναι να αμφιβάλει για το άν έχετε ελευθερία επιλογής θεμάτων και τρόπου έκφρασης.. Εγώ προσωπικά(και πολυς κόσμος που εχω συζητήσει) είμαι σίγουρος οτι δεν εχετέ δει κάν τα βίντεο που παίζετε στην εκπομπή πιο πρίν(γιατί στα περισσότερα απο αυτά η σάτιρα σας είναι εκτός, φύση και θέση απο το πραγματικό νόημα που έχουν ολόκληρα τα βίντεο και όχι τα αποσπάσματα που δείχνετε).Αυτό είναι η καλή εκδοχή, μιας και αν συμβαίνει κατι τέτοιο έχετε απλά συμβιβαστεί με το σύστημα και την μή ελευθερία λόγου σχολιάζοντας απλά οτι σας "επιτρέπετε" .

Η χειρότερη εκδοχή είναι να έχετε δεί ολόκληρα τα βίντεο και σκόπιμα τα σχολιάζετε με αυτό τον απαξιοτικό τρόπο για να κατευθύνετε τον τηλεθεατή.. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.. ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ! ! ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου