Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΝΤΑΦΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΝΕΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΔΕΡΦΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ.
ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ. ΤΕΛΟΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υ.Γ.1 ΓΙΑ ΑΡΧΗ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ: http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: kastanid@otenet.gr , στο  kastanh@otenet.gr ή στο kastanidis@parliament.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου