Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο Φώτης Μπόμπολας μας καλεί να επαναστατήσουμε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011. Ωραίο λαικίστικο-πιασάρικο το άρθρο του, αλλά από την στιγμή που φέρει την υπογραφή του ... ΒΡΩΜΑΕΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ¨ A LA ΑΙΓΥΠΤΟΣ και USA !!! Τελικά η καλύτερη επανάσταση σήμερα είναι η ΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (τουλάχιστον με την μορφή που την γνωρίζαμε) !!! Σκεφτείτε το και πείτε μου...


Έχουμε φθάσει – 11 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες – στο χείλος του γκρεμού. Δεν είναι ώρα για πολυλογίες παρά για λίγα – καθαρά λόγια και δράση!.. (εντάξει και με λίγο χιούμορ, γιατί θα τρελαθούμε εντελώς!!!)

Ο Γιώργος Παπανδρέου, κοροϊδεύοντας για πολλοστή φορά την κοινωνία, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας σε ξένες χώρες υπογράφοντας το γνωστό μνημόνιο υπερδανεισμού και εθνικής ταπείνωσης των 110 δις ευρώ. Ο πραγματικός λόγος; ένας, μοναδικός και...
 αποδεδειγμένος: να τα δώσει – μέχρι τελευταίου ευρώ – στις ξένες τράπεζες, για να μη χρεοκοπήσουν! Έτσι, υπερχρεώνοντας 5 επιπλέον γενιές Ελλήνων και καταστρέφοντας το ελληνικό κράτος μέσα σε ένα χρόνο, καλείται τώρα να επιστρέψει τα πρώτα 50 δις ευρώ στους τοκογλύφους πιστωτές ξεπουλώντας τη ΔΙΚΗ μας δημόσια περιουσία (http://bit.ly/hCfg4X). Και φυσικά προχωρά σε κατάφωρη παραβίαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ το οποίο σύμφωνα με τους νομικούς ακτιβιστές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (http://bit.ly/ggt0XF) προδίδει ως κοινός απατεώνας – εθνοπροδότης.

Στο πλαίσιο της τελευταίας αυτής εθνικής του απάτης και μολονότι η ελληνική κοινωνία συστρατεύεται για να τον εμποδίσει στην εκποίηση των 50 δις ευρώ δημόσιας περιουσίας που ανήκει σε ΜΑΣ και στα παιδιά μας, ο Γιώργος Παπανδρέου… την έχει ΗΔΗ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ. Και μάλιστα, έχει υπερβεί την εκποίηση κατά 20 δις ευρώ!!!

Ιδού το εγκληματικό του σχέδιο για το οποίο, σε άλλη εποχή, θα τον είχαν στείλει στη ΚΡΕΜΑΛΑ!..

Ο Γιώργος Παπανδρέου, παρέλαβε την εξουσία έχοντας ήδη μια (εγκληματική) εκρεμμότητα από τον εξίσου άθλιο προκάτοχο του: να πάρει πίσω τις εγγυήσεις 28 δις ευρώ που είχαν δοθεί στις ελληνικές τράπεζες, προκειμένου αυτές να βοηθήσουν με χορηγήσεις δανείων την ελληνική κοινωνία να επιβιώσει στις δραματικές συνθήκες της παγκόσμιας κρίσης. Είναι γνωστό ότι τελικά οι ελληνικές τράπεζες κράτησαν για τον εαυτό τους τα 28 δις ευρώ που άντλησαν και εδώ και 3 χρόνια έχουν κλείσει εντελώς τις κάνουλες χρηματοδότησης, οδηγώντας την ελληνική κοινωνία-αγορά σε σταδιακό θάνατο.

Με αυτό το δεδομένο και κάτω από τις δραματικές συνθήκες εθνικής κατάρρευσης, ο Γιώργος Παπανδρέου αλαλάζει για μια ακόμα φορά “Λεφτά… υπάρχουν!” και χορηγεί προσωπικά στις ελληνικές τράπεζες ΝΕΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ που φθάνουν στο ασύλληπτο ποσό των 70 δις ευρώ (http://bit.ly/dUogJ0), άμεσα ρευστοποιήσιμες στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Εννοείται και αυτά τα τερατώδη ποσά κλειδώνονται στα θησαυροφυλάκια τους για να ενισχύσουν λογιστικά τη δική τους θέση (ισολογισμό), έναντι της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κατάρρευσης που πλησιάζει. Οι εγγυήσεις όμως των 70 δις ευρώ του ελληνικού κράτους υπέρ των τραπεζών, είναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ εγγυήσεις. Με άλλα λόγια, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δεσμεύσει παρά την θέληση του κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, με εγγύηση 6.300 ευρώ (ή 25.000 ευρώ για κάθε νοικοκυριό). Και εγγύηση σημαίνει… ΥΠΟΘΗΚΗ!!!

Και έτσι, δεδομένου ότι η κεντρική διοίκηση της Ελλάδας (σσ η Κυβέρνηση Παπανδρέου) ΔΕΝ διαθέτει αυτά τα λεφτά ως αντίκρισμα των εγγυήσεων της, στην πιθανότερη των περιπτώσεων που το ελληνικό τραπεζικό σύστημα ΔΕΝ καταφέρει να επιστρέψει την θηριώδη ρευστότητα 70 δις ευρώ στην ΕΚΤ, αυτή δικαιούται να την ΚΑΤΑΣΧΕΙ εις ΕΙΔΟΣ.

Επειδή λοιπόν:

Ο Γιώργος Παπανδρέου “φρόντισε” (για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία) να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τη δυνατότητα ασυλίας (άμυνας) έναντι της πιθανής ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ του ΚΡΑΤΟΥΣ που εκπροσωπεί από ξένους πιστωτές !!! (http://bit.ly/ggt0XF)
Και επειδή το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, βουλιάζει ταχύτατα με 10% στάσεις πληρωμών στα στεγαστικά δάνεια, 20% στάσεις πληρωμών στα καταναλωτικά και πάνω από 30 δις ευρώ απώλεια καταθετικών κεφαλαίων σε ένα μόνο έτος (διέφυγαν στο εξωτερικό), το ελληνικό τραπεζικό σύστημα βάσει των κριτηρίων της συνθήκης της “Βασιλείας ΙΙ” καθίσταται ΜΗ-ΑΞΙΟΧΡΕΟ, δηλαδή ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ, δηλαδή σε πλήρη αδυναμία να επιστρέψει στην ΕΚΤ τα 70 δις ευρώ “δανεικά” που φέρουν την ΔΙΚΗ μας ΥΠΟΘΗΚΗ…
… φίλοι και φίλες προετοιμαστείτε!

Με τη βοήθεια του εθνικού μας “ηγέτη” Γιώργου Παπανδρέου, οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πιστωτές θα έχουν σύντομα την εκ του μνημονίου ΝΟΜΙΜΗ δυνατότητα να κατάσχουν… την (αξίας 6.000-15.000 ευρώ) τουαλέτα του σπιτιού σας και να σας πετάξουν έξω! Και τότε, η μόνη σας “λύση” θα είναι… στο πλησιέστερο πάρκο ή στη πλατεία της γειτονιάς

ΣΣ. Επειδή και το χιούμορ έχει τα όρια του και επειδή ΟΛΟΙ οι Έλληνες και Ελληνίδες συνάνθρωποι-πολίτες βρισκόμαστε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ, είναι καιρός να μπούμε ΜΠΡΟΣΤΑ στο σχιζοφρενή εγκληματία εθνοπροδότη Γιώργο Παπανδρέου (aka Jeffry Mineiko) και να τον σταματήσουμε πριν μας δώσει το τελειωτικό χτύπημα!..

Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, ανήμερα της επετείου ίδρυσης της ΕΠΟΝ (για όσους αυτό λέει κάτι), οργανώνεται η μεγάλη κάθοδος στο δρόμο, της κοινωνίας των ενεργών, συνειδητοποιημένων, ενημερωμένων, πολιτών από κάθε κοινωνικοοικομική τάξη, ηλικία, πολιτική και θρησκευτική προέλευση. Πιθανότατα στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Ας πάρουμε τη σκυτάλη από τους μαρτυρικούς συνανθρώπους της Τυνησίας, Αιγύπτου, Λιβύης, Μπαχρέιν, Υεμένης… τη σκυτάλη που τους δώσαμε τον Δεκέμβρη του 2008, όταν αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πράξεις του εθνικού εγκλήματος των 300 της Βουλής! Πέρυσι τον Μάη ’10, είμασταν 150.000 πολίτες στην πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους της Αθήνας, στις 23 Φεβρουαρίου ’11, πρέπει να είμαστε τουλάχιστον οι διπλάσιοι…).

Ας διαδηλώσουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ*, κι ας δώσουμε ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στον Γιώργο Παπανδρέου να ΔΙΑΛΥΣΕΙ το παράνομο Κοινοβούλιο, να διενεργήσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για αλλαγή του πολιτικού συστήματος και να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα του. Έτσι κι αλλιώς, η θέση του Γιώργου Παπανδρέου και της συμμορίας του, πρέπει να είναι – και θα καταλήξει να είναι – στη φυλακή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (http://bit.ly/h2IrFj)

* Οι θαρραλέοι που θα βρίσκονται μπροστάρηδες στην κεφαλή της διαδήλωσης, μπορούν να ενημερωθούν από το εγχειρίδιο των Αιγυπτίων αδελφών μας για να προστατευθούν καλύτερα απ’ τη Βία των ΜΑΤ του Παπανδρέου (http://bit.ly/fwnAgY). Οι υπόλοιποι πρέπει να είμαστε πάνοπλοι με τα σύγχρονα, ειρηνικά, πανίσχυρα και αποτελεσματικά μας “ΟΠΛΑ”, τα κινητά, τις κάμερες/βιντεοκάμερες – με ή χωρίς ασύρματες συνδέσεις – και συνεχείς ανταποκρίσεις μέσω διαδικτύου, twitter, facebook, κλπ. Κάθε πράξη που θα παιχτεί την Τετάρτη πρέπει να επικοινωνηθεί ταχύτατα στους Έλληνες συνανθρώπους μας που δεν θα είναι στο δρόμο, καθώς επίσης και στον υπόλοιπο Κόσμο και στα κινήματα εκτός Ελλάδος. Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
http://fotisbobolas.wordpress.com/
Με αφορμή παλαιότερη ανάρτηση μου, που κατά ένα πολύ μικρό μέρος στηρίχθηκε σε λανθασμένη ανάρτηση συναδέλφου (και το γνωρίζει αυτό ο αϊνστάϊν επιχειρηματίας Φώτης Π. Μπόμπολας), δέχθηκα μια γελοία και υβριστική επίθεση από τον πολυεπιχειρηματία Φώτη Π. Μπόμπολα, μόνο και μόνο, για να μου πει, ότι δεν είναι γιός του μεγαλοεκδότη και εργολάβου Γιώργου Μπόμπολα. Πράγματι, ως προς το σημείο αυτό, ο συνάδελφος σε μεταγενέστερο άρθρο του διευκρίνησε, ότι ο Φώτης Π. Μπόμπολας, δεν είναι ο Φώτης Γ. Μπόμπολας. Το ουδεμία σχέση έχει με τον Μπόμπολα, είναι άλλη ιστορία. Ας δούμε ξανά το κολοβό βιογραφικό, που ο ίδιος ο Φώτης Π. Μπόμπολας καταχώρησε στην ιστοσελίδα του υποκαταστήματος UNESCO:cv: Fotis P. Bobolas MBA ----->> Ιδιοκτήτης KAI του ψευδεπίγραφου http://www.get Greece back.com/
Βιογραφικό Διά Χειρός .....Φώτη Μπόμπολα!!!!!!!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
1996-παρόν Αντιπρόεδρος, Κέντρο UNESCO Ελλάδος και Ιδρυτικό μέλος,
Όμιλος UNESCO Αττικής Αθηνών (Μ.Κ.Οργανισμοί)
2005-07 Business Development Manager PROFILE Systems and Software Group
(XAA: Prof)
2001-02 Oracle Partner Network Manager, Oracle Hellas SA
2000-01 Sales Manager, Q&R SA (Oracle Business Applications, E-Commerce)
1999-00 Commercial Manager, COMSYS SA (Business Software, ERP & eCommerce Company)
1998-00 Ιδρυτικό Μέλος και Ειδικός Σύμβουλος, Επίτιμο Προξενείο των
Bahamas στη Ελλάδα
1998 Γενικός Διευθυντής, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΕ (Αλυσίδα Franchise Ξέν. Γλωσσών)
1996-98 Διευθύνων Σύμβουλος, BUSINET Co. (Αλυσίδα Franchise Business Services)
1994-95 Marketing Manager, KANAKI ΑΕ, (Όμιλος Φιλίππου - ΦΑΓΕ)
1992-93 Group Product Manager, FRIESLAND Hellas SACI (NOYNOY).
1990-92 UNILEVER HELLAS.
• Brand Manager, Unillever Hellas SA
• Research Executive, Research International Hellas AE
1986-89 Marketing & Sales Officer, ΗΡΑ ΑΕ, Εξαγωγικό Εργοστάσιο Υποδ/ποιίας
1980-89 ΠΗΓΑΣΟΣ - Συγκρότημα ΜΜΕ / Όμιλος Εταιριών
• Παραγωγός Διαφήμισης, Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ (1983-84)

• Πωλητής, ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΕ - Εκδοτική Εταιρία (1981)

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ:

• Έρευνα Αγοράς
• Επιχειρηματικός σχεδιασμός / μελέτη σκοπιμότητας
• Project management
• Καθοδήγηση/εκπαίδευση/coaching ομάδων
• Media marketing
• Internet & new media marketing
• Network marketing
• Συνεδριακός ομιλητής & media spokesman
• ERP, CRM, MIS, ticketing & άλλα συστήματα
• Microsoft S/W, Nielsen’s retail audit S/W
• Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα (3ο-4ο ΚΠΣ)
• Μη-Κυβερνητικοί-Οργανισμοί (ΜΚΟ)
• Franchising know-how (Δικαιόχρηση)
• Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο του Franchising
• Κατασκευή Μαρινών & Marina management know-how
ΜΕΛΟΣ:
• Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing (EIM – ΕΕΔΕ), από το 1990
• Μέλος πολλών επαγγελματικών δικτύων και φορέων (social networks and bodies)
Τιμητικό μέλος Φιλοσοφικών Αδελφοτήτων∴ <<<<<<<<<<<<<<
ΣΠΟΥΔΕΣ:
• M.B.A. (Marketing & Finance), Argosy University* (ex. University of Sarasota), USA, 1986
• B.B.A., University of Sarasota, 1985
• Αποφοίτηση Λυκείου, 1981 *Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:
• Advanced Franchising (F.A.G.1/98)
• Μη-Λεκτική-Επικοινωνία (Advanced Non-Linguistic Communication) (ΕΕΔΕ 3/97)
• Franchising in Europe and the Balkans (F.A.G.1/97)
• Internet Strategy, (EIM-ΕΕDΕ 6/11/95)
• “Marine ‘94”, Intl. Conference & Seminars, Palma de Mallorca, Spain (30/9 - 2/10/94)
• Ευρωπαϊκές Ντιρεκτίβες Τροφίμων (Food rel. E.U. directives), (ΣΕΒΤ 25/5/93)
• “Sports Marketing” (ΕΕΔΕ 29/6/92)
• “T.Q.M.” - Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (Total Quality Management), (Unilever
19-22/2/91)
• “U.P.G.A.” - Advertising Seminar (Unilever 22-23/4/91)
• “4ο Συνέδριο Διαφήμισης” (ΕΕΔΕ 14/6/90)
• Εμπορικό Δίκαιο, (Morax ΕΠΕ, 29-31/5/89)
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:
Επιχειρηματικότητα, οικονομική ευφυία, αναδυόμενες αγορές, νέα τεχνολογία,
Κοινωνία, διεθνείς δυναμικές, οικολογία-περιβάλλον, φιλοσοφία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επιχειρηματικές ευκαιρίες στα “νέα Μέσα” (new media),
web2.0, real estate & ανάπτυξη, ενέργεια, ηλεκτρικά οχήματα, κοινωνικά δίκτυα
χρηματοδοτήσεων (web lending setups), και εκπαίδευση.
Αθλητισμός: ski, ιστιοπλοία ανοικτής θαλάσσης, yachting, αυτόνομη κατάδυση,
4X4s. Πρώην πιλότος hang gliders, windsurfer, τριαθλητής.
=====================================
Λοιπόν, Φώτη Π. Μπόμπολα, που μικρή σημασία έχει αν είσαι γιος του Γιώργου, καλόν θα είναι, για να μη ελιεύεις σε θολά νερά:
1.--- Να συμπληρώσεις ξανά μόνος σου το αφράτο βιογραφικό σου και να μας πεις για το πούθε κρατά η σκούφια σου και πότε επιτέλους γεννήθηκες ως γενικός δερβέναγας των μεγαλύτερων Ελληνικών επιχειρήσεων (και του Γιώργου Μπόμπολα) πεφωτισμένε και εκλεκτέ???????
2.--- Να μας πεις για τη .....πολιτική σου δράση και τον οργανισμό των ΦΩΤΗσμένων, στον οποίο μας κρύβεις ότι θέλεις να στρώσεις τα τραπεζάκια μας, από 6 του Σεπτέμβρη και μετά. Με ονόματα και διευθύνσεις.
3.--- Να μας πεις για τις ..."φιλοσοφικές" .'. <<<< (!!!!!) οργανώσεις, στις οποίες ενεργά συμμετέχεις. 4.--- Να μας πεις, μεταξύ των ....6 νοματέων της UNESCO Αττικής και πάσης Αθήνας, πόσοι Μπόμπολες συμμετέχετε και γιατί συμπτωματώθηκε τέτοια ονοματολογία σε ένα δωμάτιο. Για μια τόση δα μικρούλα
UNESCO ????? ========================================
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ο Φώτης Π. Μπόμπολας, δεν είναι γιος του Γιώργου Μπόμπολα, αλλά είναι όλα όσα μόνος του έχει γράψει στο βιογραφικό και όλα όσα θα μαθαίνουμε από δω και πέρα για τον μεγάλο ....δημόσιο άνδρα.
Φώτη, έχουμε και με σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε, πέρα από τα τραπεζάκια μας, αϊστάϊν.

1 σχόλιο:

  1. I believe what you typed was actually very logical.
    However, think on this, what if you were to write a killer title?
    I ain't saying your content is not solid., but what if you added something to maybe grab folk's attention?
    I mean "Ο Φώτης Μπόμπολaς μaς kaλeί νa eπaνaστaτήσουμe την Τeτάρτη 23 Φe�ρουaρίου 2011. Ωρaίο λaιkίστιkο-πιaσάριkο το άρθρο του, aλλά aπό την στιγμή που φέρeι την υπογρaφή του ... BΡΩΜAEΙ "EΠAΝAΣΤAΣΗ¨
    A LA AΙΓΥΠΤΟΣ
    kaι USA !!! Τeλιkά η
    kaλύτeρη eπaνά
    στaση σήμeρa eίνaι
    η ΜΗ EΠAΝAΣΤAΣΗ (του
    λάχιστον μe την μορφή πο
    υ την γνωρίζ
    aμe) !!! Σkeφτeίτe το
    kaι πeίτe μου.

    .." is kinda boring. You ought to peek at Yahoo's front page and see how they create news titles to grab people interested. You might add a video or a pic or two to grab readers interested about everything've written. In my opinion, it would bring your website a little bit more interesting.

    Feel free to visit my web site - smart circle directv braves

    ΑπάντησηΔιαγραφή