Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

"Ξύπνησε" ο Παπούλιας και παρεμβαίνει δυναμικά στα δρώμενα του τόπου !!! Μην χαιρόσαστε, το ΔΝΤ και την χούντα του ΠΑΣΟΚ δεν την ακουμπάει βέβαια! ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ¨ΗΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!!!


Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει περάσει στο "τρίτο ημίχρονο", μιας και με τα όσα έγιναν μετά την λήξη της αναμέτρησης, και συγκεκριμένα με την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τα κρούσματα βίας που κατήγγειλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς, προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πειραιά!

Ενώ πειθαρχική δίωξη θα ασκήσει τη Δευτέρα και...
 ο αθλητικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκ ος, κατόπιν παρέμβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια.

Συγκεκριμένα, η Αθλητική Εισαγγελέας Ειρήνη Μαρακάκη ζήτησε οπτικοακουστικό υλικό προκειμένου να δει ποιοι φέρουν ευθύνη για τις εικόνες ντροπής στο "Καραϊσκάκη", ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε διώξεις. Οι προϊστάμενοι της Γενικής Εισαγγελίας Πειραιά θα διεξάγουν την έρευνα και πλέον τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.

Φύλλο αγώνα;

Άγνωστο παραμένει τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του ντέρμπι Καλόπουλος. Από εκεί θα εξαρτηθεί και η πιθανή τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού. Κατά μια πληροφορία, ο Καλόπουλος φέρεται να μην έχει γράψει όσα έγιναν στα αποδυτήρια, αλλά και ότι μερικοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την νίκη της ομάδας τους. Ακόμα φέρεται ότι ο Καλόπουλος στο φύλλο αγώνα έχει καταγράψει το περιστατικό με τον Τοροσίδη και τον Λέτο, όπου φέρεται να αναφέρει ότι ο Τοροσίδης έδωσε "κουτουλιά" στον παίκτη του Παναθηναϊκού. Βέβαια από σήμερα Δευτέρα 21/02 θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Αναμένεται τιμωρία

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξει τιμωρία του «Γ.Καραϊσκάκης». Βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα η ποινή για εκτεταμένα επεισόδια είναι μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και επειδή αυτά έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πρόστιμο ξεκινά από 70.000 και μπορεί να φτάσει μέχρι τις 250.000 ευρώ σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο άρθρο 15 παράγραφος 4 δ του Πειθαρχικού Κώδικα.

Εάν υπάρξει παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ και τα επεισόδια θεωρηθούν ευρείας κλίμακας, τότε ο Ολυμπιακός απειλείται με ποινή 1-2 αγωνιστικών και πρόστιμο από 75.000-150.000 ευρώ (άρθρο 15, παράγραφος 5). Βάσει του πειθαρχικού κώδικα η παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα γίνεται εφόσον για την καταστολή των επεισοδίων απαιτούνται επιπλέον επιχειρησιακά της αστυνομίας, σοβαρή σωματική βλάβη και εφόσον προκύπτουν εκτεταμένες φθορές ξένης περιουσίας.

Επίσης για το χτύπημα του Τοροσίδη στον Λέτο, ο παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να τιμωρηθεί με περίπου τέσσερις με πέντε αγωνιστικές, μιας και ήταν αρχηγός του Ολυμπιακού.

http://www.balla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου