Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΔΟΘΗΚΕ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΛΟΓΟ. BRAVO GIORGOS!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς όμως έχει το στόρυ. Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος για τις ανάγκες τηλεοπτικού ρεπορτάζ πήγε στα διόδια με άλογο! Φαίνεται πως το άλογο είναι απαγορευμένο μέσο μεταφοράς με τη δικαιολογία ότι στην εθνική θα πρέπει τα οχήματα να κινούνται με πάνω από 60 χιλιόμετρα την ώρα. Ομως στην εθνική Πατρών - Κορίνθου λόγω των έργων υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν την ανάπτυξη μεγαλύτερης ταχύτητας.
 Η κλήση είναι 200 ευρώ. Και όπως βλέπετε στην στήλη για τα στοιχεία του οχήματος γράφει... ΑΛΟΓΟ. Σήμερα αναφορά στην περιπέτεια του Γιάγκου έκανε και η εφημερίδα ESPRESSO.Δείτε την είδηση και έπειτα ας φωνάξουμε όλοι
 ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.


ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ESPRESSOΗθελε να περάσει τα διόδια του Ρίου καβάλα στ' άλογο! Ο λόγος για τον Πατρινό τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή σατιρικής εκπομπής Γιάγκο Ραυτόπουλο (φωτ.), ο οποίος άφησε με το στόμα ανοιχτό δεκάδες διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, όταν προσπάθησε να περάσει τα διόδια του Ρίου πάνω σε ένα άτι.

Ο Γιάγκος πριν από κάποια χρόνια είχε συλληφθεί, γιατί τον είχαν περάσει για... σατανιστή, ενώ λίγο έλειψε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, όταν μαζί με το υπόλοιπο καστ της ταινίας που σκηνοθετούσε άρχισε να τρέχει πάνω-κάτω στο Σινικό Τείχος με... προβιές και μάσκες. Γενικά ξέρει να προκαλεί ντόρο, ό,τι κι αν κάνει!

Ο νεαρός απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών εμφανίστηκε στο ταμείο και ζήτησε να πληρώσει το αντίτιμο, αλλά στον τιμοκατάλογο της διέλευσης δεν υπήρχε πρόβλεψη για τα... άλογα. «Η υπάλληλος μου είπε ότι έπρεπε να πληρώσω για δίτροχο κι εγώ της απάντησα: "Με δουλεύεις; Το άλογο έχει τέσσερα πόδια"» λέει με χιούμορ στην «Espresso» ο Γιάγκος Ραυτόπουλος συμπληρώνοντας πως η κίνησή του ήταν ένα είδος συμβολικής διαμαρτυρίας, ενώ τόνισε ότι ήθελε να καυτηριάσει την επικαιρότητα.

Αλογο και αναβάτης απομακρύνθηκαν τελικά από το σημείο με την παρέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο ο νεαρός ταραξίας κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα για παρακώλυση συγκοινωνιών. «Μου είπαν ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς με όχημα που δεν αναπτύσσει συγκεκριμένη ταχύτητα κι εγώ τους απάντησα ότι το άλογο είναι ντοπαρισμένο και πιάνει τα 60 χιλιόμετρα την ώρα, καθότι είναι άλογο κούρσας» κατέληξε ο πατρινός τηλεοπτικός παραγωγός...
polylitoikairo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου