Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Θέλετε το πανηγύρι να ξεκινήσει από τα διόδια;


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/02/ceb4ceb5cebdcf80cebbceb7cf81cf8ecebdcebfcf85cebcceb5ceb4ceb9cf8cceb4ceb9ceb1.png?w=384&h=288Ετοιμάστε τον κ**ο σας…
Γράφει ο (εξοργισμένος) JZ
Δεν ξέρουμε αν οι πέντε δέκα εκλεκτοί διορισμένοι της τρόϊκα έχουν αποφασίσει πως το τίμημα για το ξεπούλημα της χώρας (μας κι όχι τους) θα είναι, είτε η μετανάστευση είτε το κλειδαμπάρωμα στις επαύλεις τους για το υπολοιπο της ζωής τους. Δεν γνωρίζουμε ούτε ποιά εχέγγεια έχουν πάρει από το ΔΝΤ ώστε να προκαλούν τους  Έλληνες τόσο, όσο ένα κουνάβι προκαλεί ένα λέοντα.....


 Πολύ πιθανόν το χρήμα, τα πόντιουμ και τα χαιροκουνήματα με τα διεθνή τραπεζικά αληταριά, να τους έχει πείσει πως το ρεντ-μπούλ δίνει πράγματι φτερά για να την κάνουν από αέρος. Δεν είναι και πολλοί στο – λεγόμενο – κυβερνητικό σχήμα που πληρώνεται αδρά για να εκτελεί μόνο ρόλο εκπροσώπου τύπου της τρόϊκας. Πιθανώς τα έχουν ζυγίσει τα πράγματα, καλύψανε τον κώλο τους και πράτουν αναλόγως.

Αυτό όμως που σίγουρα ξέρουμε είναι πως ένα πλήθος από βουλευτάκια, απ’ αυτά που λειώσανε τα χέρια τους στη χεραιτούρα και τη γλώσσα τους στους καφενέδες, θα μείνουν εδώ. ‘Εχουν τα σπίτια τους έξω απ’ το Κιλκίς, μεσα στην Κατερίνη, στα Γρεβενά, στη Λάρισσα, στην Πάτρα, στη Χίο… έχουν “άγκυρες” που δεν τις σηκώνουν τα ελικόπτερα, και μια ζωή που έρχεται από το “εδώ” και θα μείνει στο “εδώ”. Πολλοί μάλλιστα έχουν ήδη απίστευτη φαγούρα στα οπίσθιά τους, γνωρίζοντας το μέλον που τους επιφυλάσσεται στα ιδιέταιρα πάτρια, γι αυτό και “ξεσκίζονται” στο κοινοβουλευτικό έργο. Κυριολεκτικά έχουν γίνει “πρωτευουσιάνοι” ακόμα και οι πιο “ακρίτες” βουλευτές. Τζάμπα τους “έκοψε” εισητήρια η Βουλή για το πανε-έλα, και το αυτοκινητάκι το βουλευτικό άντε να τους πηγαίνει μέχρι τον Αστέρα για μάσα κι αυτό ινκόγκνιτο.
Εμείς εδώ, στη χώρα του φωτός, έχουμε το κληρονομικό χάρισμα να διαβάζουμε τα μελούμενα. Γεννηθήκαμε κάτω από βράχο των Δελφών, μέσα στις φυλλωσιές της Δοδώνης και είμαστε τρισέγγονα του Κάλχα και του Λαοκόοντα. Ξέρουμε που θα καταλήξει μιας κι έχουμε ζήσει πολλές κατοχές στο διάβα του χρόνου.
Φίλτατοι βουλευτές επαρχίας έχετε μπλέξει πολύ άσχημα. Βάζετε τις υπογραφές σας σε νόμους – εκτρώματα στήνοντας στον τοίχο εκατομμύρια αθώων. Έχετε ήδη είτε συμβάλει, είτε ανεχθεί την απώλεια Εθνικής κυριαρχίας κι αυτό στα χωριά μας το λέμε προδωσία.
Βάζουμε κόκκινη γραμμή: Ο Ρέπας – αυτός επαγγελματίας pasok με τη στραπατσαρισμένη μύτη – ο υπουργός ERGOLAVON, τσιράκι του κεφαλαίου και μπροστάρης της κλίκας των τραπεζιτών, θέλει να ποινικοποιήσει το “ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΛΛΟ” των πολιτών που έχουν μπουχτήσει από τη σαπίλα των κλακαδόρων της τρόϊκας. Ακόμα και ο πιό pasok ψηφοφόρος που ακόμα και τα έντερά  του είναι πράσσινα έχει καταλάβει πως ο sosialismos που ψήφησε είναι τρίχες κατσαρές. Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν βλέπει πως οι Ρεπα-νόμυαλοι, Σουφλιαδο-Μαγκριώτηδες κλπ, είναι απλώς υπάλληλοι αυτών που αγοράζουν παράνομα για ένα κομάτι ψωμί την περιουσία, τον κόπο και το βιος των Ελλήνων, τότε σίγουρα τα ψυχιατρία έχουν θέση γι αυτούς.
Βουλευτάδες επαρχίας αποφασίστε. Θέλετε να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας ή θέλετε το υπόλοιπο της ζωής σας να είστε φυγάδες κρυμένοι στις τρύπες σας; Ελικόπτερα για όλους δεν έχει. Στο χέρι σας είναι. Είτε ψηφίζετε την τροπολογία – για τον μπούτζο – που “κατεβάζει” ο Ρέπας και κάνει τον αστυνομικό υπάλληλο του Μπόμπολα, είτε τραβάτε τα γκέμια στους ενδοβουλευτικούς τραμπούκους που θα σας παρατήσουν και θα την κάνουν στα σπίτια τους στα εξωτερικά.
Αποφασίστε για μια φορά στη ζωή σας συνετά. Εμείς οι  Έλληνες έχουμε φιλότιμο αλλά έχουμε κι arxidia. Χάρη στο πρώτο είστε ακόμα ok. Μη τρώγεστε για τεστ-ντράιβ των δεύτερων…
Με αγάπη και ειλικρίνεια.
Οι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου