Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ:ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΣΤΕΙΟ" ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΣΤΕΙΑ" ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ!

Το βίντεο είναι από την σημερινή (Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2011) εκπομπή των Συριζαίων δημοσιογράφων Λυριτζή και Οικονόμου στον "Σκάϊ'. Ο παρουσιαστής της Ιστορικής Σειράς του Καναλιού των Αλαφούζων για το 1821, Πέτρος Τατσόπουλος, εκλήθη εσπευσμένα στο στούντιο να διαψεύσει πως είπε ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε Τούρκο γκόμενο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το θέμα προέκυψε από ένα σχόλιο στο "Facebook", στα πλαίσια της πλάκας που κάνανε στον Τατσόπουλο οι φίλοι του. Τα εθνικιστικά μπλόγκς το πήραν και του έδωσαν διαστάσεις, ώσπου βγήκε η "Ελεύθερη Ώρα" χθές Τετάρτη 2-2-2011, το έκανε πρωτοσέλιδο και το θέμα πήρε Πανελλήνιες διαστάσεις. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πόσο τρομοκρατημένος είναι ο αναρχοκομμουνιστής Τατσόπουλος με όσα είπε για τον Κολοκοτρώνη, φοβούμενος προφανώς μήπως κάποιοι πατριώτες τον τσακίσουν στο ξύλο στα στέκια που συχνάζει. Μεγάλη η δύναμη του Διαδικτύου...

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΠΩΣ ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΟ...ΨΑΡΙ!

Όμως,ακόμα δεν μας πείθει η δικαιολογία περί "αστείου":Κι αυτό γιατί ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δεν μπορεί ο καθένας να "σπάει πλάκα" και μετά να λέει "σιγά μωρέ,ένα καλαμπούρι έκανα"!

Ας κάνει τα ίδια...αστειάκια με Εβραίους ή Τούρκους και θα καταλήξει στη φυλακή!

Φυσικά,αποφεύγει να αναφερθεί στην ταμπακιέρα της υπόθεσης,δηλαδή στην ανθελληνική προπαγάνδα της εκπομπής που παρουσιάζει:Περνάει την εικόνα πως "ξαφνικά" δέχθηκε επίθεση μόνο γι'αυτά που είπε για τον Κολοκοτρώνη!

Και συνεχίζει απτόητος τα ψέματά του,όπως πχ. ότι "δεν υπήρξε λάβαρο στην Αγία Λαύρα" κλπ!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ.

Επίσης,πολλοί ιστορικοί και επιστήμονες έχουν απαντήσει επώνυμα στην προπαγάνδα του Βερεμή και της παρέας του.

ΤΟ "ΑΣΤΕΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ:ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ...ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ! 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/blog-post_8517.html 

ΥΓ Κάτω από τις ψηφιακές πυτζάμες σου φόραγες και το ψηφιακό κιλοτάκι σου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου