Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκε  κυβέρνηση   που να ζητά την συναίνεσή μας σε ένα τέτοιου γιγάντιου μεγέθους  ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Η  λεγόμενη  «κάρτα του πολίτη»   δηλαδή η  «ηλεκτρονική ταυτότητα»  αφού περί αυτής πρόκειται,  είναι ένα ωφέλιμο  και άκρως χρηστικό  «εργαλείο» ,  χωρίς  το οποίο  δεν μπορεί να εφαρμοστεί  η  «ηλεκτρονική διακυβέρνηση»  την παγκόσμια μορφή της  οποίας ο  πρωθυπουργός δήλωσε ότι επιθυμεί να  δεί “fast and  now”. 
Πρέπει  να το καταλάβουμε μια και καλή ,ότι  οι «διευκολύνσεις» και τα  κοινωνικο- οικονομικά  «οφέλη», τα  οποία  κατά τους ισχυρισμούς  της κυβέρνησης  θα προκύψουν  από  την «ηλεκτρονική διακυβέρνηση» και την «κάρτα του πολίτη», δεν είναι παρά τα φτηνά ανταλλάγματα μιας δικτατορίας  που θέλει  την συναίνεσή μας  στην απώλεια της ελευθερίας , του αυτεξούσιου και φυσικά  της ψυχής μας.
Υποθήκευσαν  κάθε τι  που υπάρχει πάνω και κάτω από το έδαφος της πατρίδας μας , μας  επιβάλλουν  αυταρχικά και ύπουλα  τον «νέο πατριωτισμό»  ζητώντας  να φτύσουμε  πάνω στους τάφους  των προγόνων μας και στα Άγια λείψανα των Μαρτύρων και Ομολογητών της  πίστης μας  και  υπο το καθεστώς μιας  οικονομικής τρομοκρατίας   μας ζητούν  να  πετάξουμε  τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου   και από ανθρώπινα πρόσωπα πλασμένα  κατ΄εικόνα  του Θεού, να γίνουμε τα ταυτοποιημένα  «δίποδα»  του  ηλεκτρονικού τους  σταύλου.
Δεν έχουμε πλέον περιθώρια  για  άλλες «διαβουλεύσεις» και  αναζητήσεις.
Ή θα διαλέξουμε  μια μίζερη και απολύτως ελεγχόμενη και θνησιγενή επιβίωση  σε μια  φυλακή – σταύλο , ή θα υπερασπιστούμε   το δικαίωμα  να  ζούμε   ως ελεύθεροι  πολίτες  σε μία  ελεύθερη  Ορθόδοξη και δημοκρατική χώρα.
Την ερχομένη Κυριακή  δεκάδες χιλιάδες αδέλφια  μας   από όλη την Ελλάδα θα πουν   μπροστά στην Βουλή   ένα βροντερό  ΟΧΙ  στις μεταμφιεσμένες    εθνοκτόνες  παγίδες  της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Θα  πουν  ένα βροντερό ΟΧΙ  στην  πρόθεση της κυβέρνησης  να μας    μεταμορφώσει   σε  «χρήσιμα  ταυτοποιημένα υποζύγια».
Την  Κυριακή   οι εκ των αρίστων  της Bilderberg και  της κάθε  κρυφής ή φανερής «λέσχης» θα διαπιστώσουν  ότι   Αντιρρησίες Ορθόδοξης  Συνείδησης , είναι  όλοι οι Έλληνες  πολίτες που  επιθυμούν  να ζήσουν  σε μια  Ορθόδοξη δημοκρατική  χώρα.
Όλοι ενωμένοι  και  αποφασισμένοι  θα  διαδηλώσουμε ειρηνικά, εναντίον της  «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» , της «κάρτας του πολίτη» και κάθε άλλης πλαστικής χειροπέδας  που  θέλουν  να μας περάσουν  στα χέρια και την ψυχή.
Επειδή  γεννηθήκαμε ελεύθεροι  και  ευγνωμονούμε για αυτό  τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να   ζήσουμε σαν “ραγιάδες” και να πεθάνουμε σαν  καταρρακωμένοι  προδότες και αποστάτες της  Ορθόδοξης πίστης μας.

Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης
Αναρτήθηκε από ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ στις 10:37 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου