Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ:ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ",ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙ 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!


Χθες η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει οριστικά και αμετάκλητα την εκπομπή ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, η οποία επί 19 έτη κατείχε σημαντική θέση στο Κυριακάτικο πρόγραμμα της κρατικής Τηλεοράσεως και ήταν εκπομπή υψηλής θεαματικότητας στο πρόγραμμα των κρατικών καναλιών.


Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος παρουσίαζε με νηφαλιότητα θεολογικά, ιστορικά κοινωνικά και παιδαγωγικά θέματα. Στη θέση της θα προβάλλεται μία οικολογική σειρά. 
 
Χάνεται, λοιπόν, κάθε φωνή που μιλά για Ορθοδοξία και Ελληνισμό από τα μεγάλα κανάλια. 
 
Την Κυριακή 27 Μαρτίου που ΔΕΝ θα μεταδοθεί το προγραμματισμένο επεισόδιο ας αρχίσουμε όλοι, μετά τις 11.00,  να εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας με κάθε τρόπο, τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων κ.λ.π. στην ΕΤ-1. Καλό είναι να σταλούν και επιστολές στον Διεθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος πήρε μόνος του την απόφαση. 
 
Παράκληση να προωθήσετε το μήνυμα και σε φίλους και γνωστούς σας στην Ελλάδα και στην ομογένεια, όπου μέσω του δορυφορικού προγράμματος της ΕΤ1 παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Τηλ.  - FAX  ΕΡΤ:
2106066845, 2106009325 (fax) - Προέδρου κ. Παναγόπουλου
2107758824, 2107797776(fax) - Διευθύνοντος Συμβούλου κ.      Ταγματάρχη
2107761169, 2107761056 (fax) - Υπευθ. Τηλεοράσεως ΕΤ1 κας Μουρίκη 
ΚΕΕΠ για εκφραση παραπόνων, διαμαρτυρίας κ.λ.π. για θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα και στις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης http://www.ert.gr/keep/

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ!

Μάλιστα,δεν συντρέχουν ούτε οικονομικοί λόγοι για κάτι τέτοιο-αφού ο Σεβασμιώτατος Ιγνάτιος δεν πληρώνεται για να την παρουσιάσει,ούτε πρόκειται για καμιά ακριβή...υπερπαραγωγή-ούτε θεαματικότητας,αφού καταγράφει πάντα πολύ υψηλά νούμερα!

Επομένως,ο σκοπός τους είναι άλλος:Η τουρκοποίηση της ΕΡΤ και η απαλοιφή από το πρόγραμμά της κάθε εκπομπής που θυμίζει Ελλάδα και Ορθοδοξία!

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ!

Στέλνουμε λοιπόν μαζικά μηνύματα και σπάμε τα τηλέφωνα της ΕΡΤ:ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ!

Υ.Γ.Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος μπορεί να έχουμε πολλές διαφορές σε θεολογικά και εκκλησιαστικά ζητήματα,αλλά η εκπομπή του ήταν μια πραγματική όαση στη βοθρίλα και σαπίλα της "ελληνικής τηλεόρασης".

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου