Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΝΕΑ "ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"!


Με αφορμή την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου,πιστεύουμε πως και ο πιο αφελής κατάλαβε τον βρώμικο και ανθελληνικό ρόλο των ΜΜΕ:Παράλληλα,εκτίμησε τον τεράστιο ρόλο που παίζουν πλέον τα ελληνικά ιστολόγια στην ενημέρωση και αφύπνιση των Ελλήνων.

Χθες λοιπόν,είδαμε από τα παράνομα τσοντοκάναλα της διαπλοκής:

-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ με αμείωτη ένταση,αφού κάποιοι...πληρώνουν καλά.

-ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ εναντίον της Ελληνικής Επανάστασης του 1821,με ξεχασμένα ραμολυμέντα της "προόδου" (Βαξεβάνης,Τατσόπουλος),που-αλλοίμονο!-βρήκαν στέγη στην Κρατική Τηλεόραση!

-Μένοντας στην ΕΡΤ,την γκεμπελίσκο του βαθέως πασοκικού παρακράτους και "αγιογράφο" του Σημίτη,δηλαδή την Έλλη Στάη,να προσπαθεί εναγωνίως να μας μάθει "την αλήθεια για το 1821":Αγνοώντας φυσικά,ΠΩΣ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ!

-Τις γνωστές πορνοεκπομπές με τσιφτετέλια,κατιναριά,"αδερφάτο" και πασης φύσεως γύναια,να παρελαύνουν από τις οθόνες.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ:

-Έστω τις επετειακές ταινίες για την ημέρα,που άλλοτε προβάλλονταν (πληροφούμαστε πως το κανάλι του Κυριακού την έδειξε πανικόβλητο σήμερα,μετά το κράξιμο που έφαγαν από τον αγανακτισμένο κόσμο).

-Αφιερώματα και ντοκιμαντέρ,που άλλες χρονιές υπήρχαν σε αφθονία ,ιδικά στην ΕΡΤ (για να είμαστε δίκαιοι,εξαίρεση αποτελεί η εξαιρετική "Μηχανή του Χρόνου",την οποία θα προσπαθήσουμε να βρούμε και να προβάλουμε).

-ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΣΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ ΕΓΙΝΕ!

Κανείς δεν είπε πως έγινε εναντίον των Τούρκων!Ένα αόριστο "επανάσταση" πλανιόταν στον...αέρα,λες και πολεμήσαμε μόνοι μας ή με κάποιον αόρατο εχθρό!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ,τα ελληνικά ιστολόγια στάθηκαν στο ύψος τους:Με συνεχή αφιερώματα,ταινίες,τραγούδια και πραγματικό πανηγυρικό κλίμα,όπως αρμόζει στην μεγάλη αυτή Επέτειο!

Και ο κόσμος,εκτίμησε αυτή τη συνέπεια:Χαρακτηριστικά αναφέρουμε,πως η δημοφιλέστερη χθεσινή μας ανάρτηση ήταν αυτή για την ταινία "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ",ενώ εκατοντάδες αναζητήσεις χρηστών του Διαδικτύου κατέληγαν ακριβώς εκεί!

Δείγμα πως ο κόσμος διψούσε να δει κάτι το ελληνικό και πατριωτικό και όχι την καθημερινή πορνο-μούχλα που του πασάρουν τα νταβατζηδοκάναλα!

Για μας,δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από τον οικογενειάρχη που μας στέλνει μήνυμα γράφοντας "ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ,ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ"!

Την ώρα που προσπαθούν να μας περάσουν πως η χθεσινή ημέρα ήταν μία σαν όλες τις άλλες,ενώ ακόμα και οι τηλεπατριώτες που συνωστίζονται στα Μμε για μια εμφάνιση έχουν φύγει για...τριήμερο,η ελληνική μπλογκόσφαιρα ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ!

Αυτοί είναι οι "ανώνυμοι κουκουλοφόροι",που κάποιοι ανεκδιήγητοι τύποι θέλουν να φιμώσουν!

Τα blogs τους ενοχλούν:Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ!

Καθίσταται σαφές,αν και υπερβολικό,πως τα ιστολόγια πατριωτικής χροιάς ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ "ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ"!

Τότε,τα έσκιαζε όλα η φοβέρα της τουρκικής σκλαβιάς.Σήμερα,ζούμε στη χούντα των καναλαρχών και των υποτακτικών της.

ΕΜΕΙΣ,ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Υ.Γ.Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε το γεγονός πως το "επετειακό" αυτό διήμερο...εξαφανίστηκαν κάποιοι λαλίστατοι "σχολιαστές",που ως άλλοι βάρβαροι επέδραμαν μαζικά εναντίον μας όταν θιγόταν το κόμμα ή ο Αρχηγός τους:Ο καθένας,βγάζει τα συμπεράσματά του για τον ρόλο των συγκεκριμένων και την...φιλοπατρία τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου