Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΣΤΑΝΙΔΗ!

Ξέρουν τους δολοφόνους των δύο αστυνομικών
- Οι δυο πήραν άδεια απ' τη φυλακή και δεν επέστρεψαν ποτέ

- Σε διαρκή ετοιμότητα τα ΕΚΑΜ για επέμβαση
- Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. τους αναζητούν όλες οι υπηρεσίες

Ο πυρήνας της δολοφονικής ομάδας αποτελείται απόμετανάστες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, λένε οι αστυνομικοί....


Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τη σπείρα συμπληρώνουν έναςΑλβανός και ένας Ρουμάνος. Ευθύνονται για “πάμπολλες χαμηλού οικονομικού ενδιαφέροντος ληστείες σε όλο το λεκανοπέδιο”

Το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στους δύο από τους τρεις μετανάστες από την Σοβιετική Ένωση. Πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς. Και οι δύο είχαν βρεθεί πίσω απ' τα κάγκελα της φυλακής όμως σε μια άδεια που πήραν δεν επέστρεψαν ποτέ.

Ειδικά ο ένας, ο οδηγός στην περίπτωση του μακελειού στο Ρέντη, θεωρείται αδίστακτος και επικίνδυνος."Εκπαιδευμένος Δολοφόνος" όπως δείχνει η δράση του καθώς δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο, κατέβασε το τζάμι, έβγαλε το καλάσνικοφ και έριξε 23 σφαίρες εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι οκτώ από αυτές βρήκαν στόχο.

Για τους δύο δραπέτες οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα πάντα, όπως λένε. Φαίνεται ότι έχουν σχηματίσει όμως άποψη και για το ποιοι είναι οι υπόλοιποι με βάση το παρελθόν τους αλλά και τις πληροφορίες από τις ληστείες που έχουν διαπράξει και τώρα μετά το μακελειό συνέθεσαν σαν ένα παζλ.

Ήδη σε δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι έφτασαν μια ανάσα από τη σύλληψή τους μετά το μακελειό. Και τις δύο φορές σήμανε συναγερμός στα ΕΚΑΜ που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα καθώς θεωρείται βέβαιο ότι οι κακοποιοί δεν θα παραδοθούν εύκολα, ειδικά μετά τη διπλή δολοφονία αστυνομικών.

Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Έχουν θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τη σύλληψη της συμμορίας των δολοφόνων, ακόμη και η δίωξη ναρκωτικών.

Πρόκειται για μια γιγαντιαία επιχείρηση συγκέντρωσης πληροφοριών ώστε να εντοπιστεί έστω ένα ίχνος τους. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι όπως κατάφεραν να αξιοποιήσουν όλα τα στοιχεία και να φτάσουν στο “οργανόγραμμα” της σπείρας έτσι θα μπορέσουν να φτάσουν και στους ίδιους.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/2_492.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου