Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΠΑΜ: Να αποσύρουμε, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις καταθέσεις μας από την Εθνική Τράπεζα.


Ανοιχτό κάλεσμα του Πατριωτικού Μετώπου προς τα Μέλη τους Φίλους του, καθώς και όλους τους Έλληνες Πατριώτες: Να αποσύρουμε, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις καταθέσεις μας από την Εθνική Τράπεζα.
Ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα Μέλη, τους Φίλους του αλλά και όλους τους Έλληνες Πατριώτες κάνει το Πατριωτικό Μέτωπο, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, σήμερα κιόλας και μαζικά.

Το κάλεσμα αυτό γίνεται δεδομένου ότι, όλον αυτόν τον καιρό και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Κινήματος, η Εθνική Τράπεζα, αρνείται περιφρονητικά να απαντήσει στο ερώτημά μας, «πως συνεχίζει να είναι χορηγός μιας εξευτελιστικής για την ιστορία και τους ήρωες μας σειράς όπως αυτή για την επανάσταση του ’21, που μεταδίδει η τηλεόραση του Σκάι».

Τα λόγια, οι αναλύσεις, και η υπομονή μας, εξαντλήθηκε. «Χτυπάμε» εκεί που πονάει. Και αυτά τα νεοταξίτικα, μισελληνικά ανθρωπάκια, μόνο από ένα πράγμα καταλαβαίνουν: Τον «μπεζαχτά».

Μαζικά λοιπόν, χωρίς να δίνουμε και πολλές-πολλές εξηγήσεις στους υπαλλήλους της Εθνικής, που θα επιχειρήσουν να μας αλλάξουν γνώμη στο «γκισέ» της τράπεζας, με τη λογική «έλα βρε αδερφέ, δεν χάλασε και ο κόσμος», ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Εξ’ άλλου, «έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια» που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας και η αγορά, είναι γεμάτη από τράπεζες και υποκαταστήματά τους. Παράλληλα, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, για να τιμήσουμε τα κοκαλάκια όλων των αγωνιστών μας, εθνικών και κοινωνικών, που είναι διάσπαρτα σε κάθε σπιθαμή γης, αυτής της Πατρίδας που δυστυχώς, ακόμη αναζητά, «πότε θα κάνει ξαστεριά, πότε θα φλεβαρίσει».

www.pamet.gr,pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου