Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1% ΚΑΙ ΝΑ "ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ" ...6 ΔΙΣ!


Σε Σύμφωνο Οικονομικής Εξόντωσης και παράτασης της Ύφεσης και της Ανεργίας προχώρησε η Ευρωζώνη και συναίνεσε η Κυβέρνηση, "επιτυχαίνοντας" την εξασφαλισμένη ήδη - λόγω πίεσης Ομπάμα - επικήκυνση αποπληρωσμής του Ευρωδανείου των 80 δις (Μνημόνιο) και τη μείωση του κερδοσκοπικού επιτοκίου από το 5,2% στο 4,2%, κερδίζοντας όπως είπε ο Πρωθυπουργός 6 δις...
  
   Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ
   Σημειώστε πως η Ιρλανδία δεν δέχτηκε οποιαδήποτε τέτοια διευκόλυνση (!!!), για να μην αυξήσει το ποσσοστό φορολογίας των Επειχειρήσεων και χάσει Επενδύσεις και Ανάπτυξη, διαλέγοντας αντί τα ψίχουλα και την εξάρτηση, την Ανάπτυξη...
  
   ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ 6 ΔΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 50 ΔΙΣ
   Όμως, η Ελλάδα δεσμεύτηκε για να πάρει τα "αυτονόητα", πως θα πουλήσει ("αξιοποιήσει") κρατική περιουσία 50 δις ευρώ, όπως είχε προαναγγείλει η Τρόικα, σε ένα παιχνίδι προσημειωμένο, όπως είχαμε τονίσει τότε, ότι δηλαδή η αναγγελία της Τρόικας ήταν η δημόσια δέσμευση της Αθήνας για να πάρει επιμήκυνση και μείωση του επιτοκίου! Ήταν προαπαιτούμενο! Και η εξαγγελία της Τρόικας ήταν η δέσμευση! Την οποία έπρεπε να παραχωρήσει η Κυβέρνηση για να λάβει προκαταβολικά όσα έλαβε, ώστε με σιγουριά να προχωρήσει σε ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, "θριαμβολογώντας"...Η αρχική ημερομηνία ήταν 3 Απριλίου, ενώ τώρα φαίνονται για τον Μάιο!
   Δηλαδή η Ελλάδα για να "κερδήσει" 6 δις σε τόκους, θα ξεπουλήσει 50 δις σε δημόσια περιουσία!!! Ώστε να εξασφαλιστεί το μισό του δανείου που πήραν οι φωστήρες της Κυβέρνησης...
  
  ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ - ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ
   Εν τω μεταξύ έχουν αναληφθεί και άλλες σκληρές δεσμεύσεις, νομοθετικές, που θα συγκεκριμενοποιηθούν στις 25 Μαρτίου, όπως η υποχρέωση για έκτακτα μέτρα αν δεν βγαίνουν τα νούμερα, η συμπίεση μισθών (Μισθολόγιο), προσλήψεων ή και απολύσεων, που θα συνεπάγεται εκτός των άλλων και η πώληση Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών!
   Μια από τις δεσμεύσεις αυτές θα είναι η νομοθέτηση κόκκινου ορίου για  Έλλεμμα-Χρέος, που θα υποχρεώνει τις Κυβερνήσεις σε σειρά έκτακτων "αιματηρών" μέτρων, ενώ θα σημαίνει "συναγερμό" στην Κομισιόν και την Ευρωζώνη... ώστε να επιλαμβάνεται το Δ΄ Ράιχ!

   50 ΔΙΣ: ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 
   Πάντως για να εισπραχθούν τα 50 δις πρέπει να πουληθεί "γη, ύδωρ, ακρογιάλια, ενέργεια και νήσοι"... και αυτό όχι για να δοθεί χρήμα για την Ανάπτυξη, που μειώνει την απόσταση από το Χρέος, αλλά για να ριχτεί η Ελλάδα ολόκληρη στη μαύρη τρύπα του Χρέους, που δεν είναι δυνατόν να κλείσει με τίποτα, τη στιγμή που υπάρχει και θα υπάρχει ϋφεση, ανεργία, μείωση βιοτικού επιπέδου και γενικό ξεπούλημα!
  Δηλαδή πιο το όφελος εάν από τα 350 δις Χρέους ξεπουληθούμε κυριολεκτικά για να το πάμε μόλις στα 300 δις, με ορατό το ενδεχόμενο έως τη λήξη αποπληρωμήςτου δανείου (2023) να έχει ξαναγίνει 350 δις ή και 400 δις, με καθηλωμένο το ΑΕΠ!!!
   Άλλη μια χαμένη θυσία! Για να διασώζεται μόνο και μόνο το παρών παλαιοκομματικό σύστημα...
   Γαιτί και πάλι το Χρέος δεν θα είναι διαχειρήσιμο! Όσο και εάν μας "εξασλαλίζουν" για δανεισμό οι Μηχανισιμοί Στήριξης, που δεσμεύονται να αγοράζουν κρατικά ομόλογα πρωτογενώς, εάν δεν μας εμπιστευθούν οι αγορές... τη στιγμή που το πιο λογικό και εφικτό, το Ευρωμόλογο, δεν επετεύχθη, κάνοντας όλα τα Σύμφωνα και τις Συμφωνίες "λεόντειες" υπέρ Μέρκελ!

   ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ή ΚΟΥΡΕΜΑ 100 ΔΙΣ
   Αντιθέτως, αντί να πουληθεί η Ελλάδα, πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση ή κούρεμα του χρέους, ώστε να μειωθεί τουλάχιστον κατά 100 δις, ώστε να εξισωθεί τουλάχιστον με το ΑΕΠ, για να είναι διαχειρήσιμο!  

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ 270 ΔΙΣ
   Το μεγαλύτερο βέβαια σκάνδαλο, είναι η μη αξιοποίηση των Γερμανικών Οφειλών (Επανορθώσεων-Κατοχικού Δανείου) από τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που είναι με ελάχιστο επιτόκιο βεβαιωμένα 70-80 δις, όσο δηλαδή το ευρωπαϊκό σκέλος του Δανείου των 80 δις (ενώ 30 δις είναι του ΔΝΤ=110)!
   Αυτό σημαίνει, πως η Γερμανία θα αναλάμβανε αναγκαστικά (θέλοντας δε θέλοντας) να εφοφλήσει προς δανειστές της Ελλάδας (ανάμεσα στους οποίους η ίδια η Γερμανία και Γερμανικές Επιχειρήσεις και Τράπεζες) χρέη 70-80 δις! Τα οποία θα διαγραφούν αυτομάτως από τις πλάτες του Ελληνικού Λαού, χωρίς στερήσεις και πωλήσεις της Ελλάδας και ζωτικών Δημοσίων Οργανισμών!
   Έτσι θα πέσει το Χρέος τουλάχιστον κατά 80 δις, δηλαδή γύρω στα 270 δις!

   ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 79 % ΤΟΥ ΑΕΠ
   Αυτά πάλι μπορούν να κουρευτούν κατά ένα 30%, ρίχνοντας το Χρέος στα 189 δις, δηλαδή στο μόλις 79 % του ΑΕΠ, κάνοντας την Ελλάδα να ...πετάει! Και τις αγορές να μαζεύονται σαν τις μέλισσες στο μελίσσι!
  
   ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
   Την παραπάνω λύση απάιτησης των Γερμανικών Οφειλών και της εγγραφής στον Προϋπολογισμό, τη ζητήσαμε δημοσίως από την Κυβέρνηση εξαιρετικά έγκαιρα,  με Ανακοίνωση Τύπου και παράθεση των σχετικών στοιχείων και ντοκουμέντων, από τις 14 Δεκεμβρίου 2009!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ http://www.noiazomai.net/epanorthoseis.html
   Η υιοθέτησή της τότε, έδινε ανώδυνη λύση σε έλλειμμα και χρέος, χωρίς να απαιτηθεί καμμία περικοπή μισθών, επιδομάτων και συντάξεων, που βύθισαν σε τραγική ύφεση και καταστροφή την Οικονομία και χωρίς να χρειαστεί καμμία απολύτως προσφυγή σε ΔΝΤ, Ε.Ε. και Τρόικα!
   Η παράβλεψη της λύσης αυτής, είναι Εθνικό και Πολιτικό Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων και παράλογης και επιζήμιας εύνοιας κατά του εθνικού οφειλέτη που λέγεται Γερμανία, σε βάρος της Ελλάδας!
  
   Ο ελληνικός λαός, οφείλει να απαιτήσει τις Γερμανικές Επανορθώσεις εδώ και τώρα και μάλιστα στο ίδιο επιτόκιο με το οποίο μας δανείζει η Γερμανία της Μέρκελ!
   Γιατί είναι εθνική ντροπή, σκάνδαλο και αυτοκτονία, να πουλήσουμε "Ελλάδα" 50 δις, όταν η Γερμανία μας χρωστά 70 με 80 τουλάχιστον δις!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου