Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αγριες μάχες ΤΩΡΑ στην Κερατέα

Ατμόσφαιρα κόλασης στην περιοχή.Πρίν 10 λεπτά δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά,βόμβες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα εναντίον των κατοίκων της Κερατέας στο ύψος της ΒΙΟΠΑ.
1:18 Συνεργείο του STOPCARTEL TV βρίσκεται καθ οδό πρός την Κερατέα προκειμένου να μεταδόσει LIVE την κατάσταση στην περιοχή .Μείνετε συντονισμενοι με την Διαδικτυακή μας τηλεόραση.

00:50 Οι οδομαχίες επί της Λ.Λαυρίου και στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.Γίνεται ευρύτατη χρήση χημικών από την πλευρά της ένοπλης αστυνομίας, ενώ οι κάτοικοι απαντούν με μολότοφ και φωτιές προκειμένου να προφυλαχτούν από τα δακρυγόνα.Οι συνεργάτες του STOPCARTEL που βρίσκονται στην περιοχή με δυσκολία περιγράφουν την κατάσταση εξ αιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων...


Ωρα 0:30 .Οι κάτοικοι,απαντούν αυτη την  ώρα με πετροπόλεμο και βόμβες μολότοφ σε τρία μέτωπα.Από την περιοχή του βουνού της περιοχής Οβριόκαστρου ακούγονται συνεχείς εκρήξεις.Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική η δε ένταση είναι από τις χειρότερες που έχουν υπάρξει από την αρχή των εχθροπραξιών στην περιοχή.

http://www.stopcartel.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου