Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΘΟΣ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ-"ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑ.Ο.Σ,ΑΛΛΑ ΛΑΓΟΣ",Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

Παπαγαλάκια,πιστεύουμε πως πρέπει να...φουσκώνετε από πατριωτική υπερηφάνεια ακούγοντας τον Αρχηγό σας να υπερασπίζεται ΜΕ ΜΑΝΙΑ τους ορκισμένους ανθέλληνες του ΣΚΑΙ:
Και μην τολμήσει κανείς να πει πως το κάνει από...δημοσιογραφική δεοντολογία,γιατί ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει γράψει πολλά άρθρα και εναντίον άλλων ΜΜΕ!Γιατί λοιπόν ο κωλοτούμπας δείχνει τέτοια...ευαισθησία ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ;

ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ,ΠΡΟΕΔΡΕ;ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (!!!) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ DVD ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

Καλά ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ,εσύ δεν έλεγες προ μηνός πως "κηρύττεις πόλεμο στον ΣΚΑΙ" για το "1821";

Εμείς όχι μόνο...πόλεμο δεν βλέπουμε,αλλά αντίθετα ΑΓΡΙΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ,ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ,ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ;

Γι'αυτό λοιπόν,η απάντηση του Σαμαρά που μίλησε για "ΛΑΓΟ",ήταν στη σωστή κατεύθυνση.Αν και πρέπει να μιλήσει ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ:

Ο κάθε νοήμων Πατριώτης,βγάζει τα συμπεράσματά του!

Τέτοια ξεφτίλα και υποταγή ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΚΑΙ,ομολογούμε πως δεν περιμέναμε:Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον ο ψευτοπατριώτης Καρατζαφέρης!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΕΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΘΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή