Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 είναι ρατσιστικό και αντιστρατεύεται τους σκοπούς των Ολυμπιακών Αγώνων, καταγγέλει το Ιράν!!!!

Το Ιράν εξέφρασε επισήμως την αντίθεσή του στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), για το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 του Λονδίνου, καταδικάζοντάς το ως «ρατσιστικό».
Με επίσημη επιστολή προς τη ΔΟΕ, που υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Εθνικής Ιρανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Bahram Afsharzadeh καθώς και από τον διευθυντή της Mohammad Aliabadi, το Ιράν κατήγγειλε, ότι το λογότυπο είναι “ρατσιστικό”, γιατί απεικονίζει τη λέξη “Σιών”.

Σε μια συνέντευξή του στο πρακτορείο με “IRNA”, ο Afsharzadeh υπογράμμισε, ότι το λογότυπο θα μπορούσε να επηρεάσει (αρνητικά) τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, προσθέτοντας ότι (το λογότυπο αυτό) “θέτει σε κίνδυνο τους σκοπούς των Ολυμπιακών Αγώνων”.
Κάλεσε επίσης όλες τις άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των μουσουλμανικών κρατών, να αντιδράσουν σε αυτή τη ρατσιστική κίνηση.
Εν τω μεταξύ, η “ΔΟΕ”, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, έχει απορρίψει την καταγγελία του Ιράν, ότι το λογότυπο για τους Ολυμπιακούς του 2012 μοιάζει με την λέξη Σιών και ότι είναι ρατσιστικό.

“Το λογότυπο για το “Λονδίνο 2012″ αντιπροσωπεύει τον αριθμό 2012, τίποτα άλλο”, ήταν η επίσημη απάντηση της δοε προς το Reuters, όπως λέει με δήλωσή του την Τρίτη.
Αν διαβάσετε το λογότυπο κάθετα αντί οριζόντια, τότε μπορείτε να φτιάξετε σαν “Σιών” το λογότυπο, αναφέρει το Reuters.

NN / AKM / MGH  — Πηγή: TV Press
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Μπαρμπανίκος: Από πότε το γράμμα “i”, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα σε αριθμούς και αντικαθιστά το “1″ βρε ολυμπισμένε??? Άντε… κι’ αφού μιλάς για μισή περιστροφή, ενός μόνο γράμματος (που τουλάχιστον δεν μπερδεύουμε γράμματα με αριθμούς), για εξήγησε στον χαζό Μπαρμπανίκο το παρακάτω “γρίφο”:

 
http://tsoutsouneros.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου