Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ, ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ — ΣΗΜΕΡΑ — ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ

 

Σήμερα  Σάββατο 19/3, στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί Κοινή Ανοιχτή Συνέλευση των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω» και των Επιτροπών Αγώνα Κερατέας και Γραμματικού ενάντια στα ΧΥΤΑ, στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ στην Κερατέα.

Μετά από πολλές κοινές συνελεύσεις και δράσεις, στους δρόμους, στους σταθμούς διοδίων και στο Σύνταγμα την 1η Μάρτη, ήρθε η ώρα τα ορμητικά ποτάμια των κινημάτων να ενωθούν και να αποτελέσουν τσουνάμι ανατροπής για το κράτος των μεγαλοεργολάβων, των τραπεζιτών και του πολιτικού τους υπηρετικού προσωπικού.
Ο εχθρός είναι κοινός και μας πίνει το αίμα, θέλοντας να εισπράξει κέρδη από την κάθε πτυχή της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας…
Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι ζοφερό…
Το μέλλον που τους επιφυλάσσουμε δεν έχει ελικόπτερο…Θα φύγουν κολυμπώντας σε μιά θάλασσα λαϊκής οργής.
Ο αγώνας μας είναι κοινός, και διαρκής, μέχρι να νικήσουμε!
- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
- ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
(προσυγκέντρωση στην Cosmote στο δαχτυλιδι του ΟΤΕ, στον κόμβο Κηφισίας της Αττικής οδού στις 5 μμ, οπου θα ανοίξουμε τα διόδια )
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΥΤΑ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΥΤΑ

www.oxidiodia.gr

antixyta.blogspot.com

oxixyta.blogspot.com

www.denplirono.info

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Θυμηθείτε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Οι φοιτητές βάλαμε τις βάσεις ενός μαζικού κινήματος, αλλά βρέθηκαν οι κοινές συνισταμένες που έφτιαξαν το πανελλαδικό σύνθημα “ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”. Και κατάλαβαν και κατέβηκαν οι εργάτες με κορυφαία δύναμη τους οικοδόμους και κατέβηκαν και οι αγρότες με κορυφαία δύναμη τους κατοίκους της Πάχης Μεγάρων, που οι Συνταγματάρχες με τον Ανδρεάδη τους έκλεψαν τα χωράφια με τις ελιές.
Αυτή, τη τωρινή χρονική στιγμή, ολοι έχουμε το “τσιβί” στον κώλο και διαμαρτυρόμαστε σκόρπια. Το λαϊκό κόλπο, είναι να καταλάβουμε, που έχει δημιουργηθεί η μαγειά για να ζημωθεί καλά μια όσο το δυνατόν πιο πετυχημένη εξέγερση. Η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι το κίνημα “ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ” ή “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ” και το κίνημα “ΑΝΤΙΧΥΤΑ” με επίκεντρο τη Κερατέα, είναι τα πιο αυθεντικά και ακαπέλωτα. Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να τα διασπάσει. Ο αυταρχισμός και η ληστρική έκφραση του σάπιου καθεστώτος τα πείσμωσε και τα δυνάμωσε.
ΝΑΙ, υπάρχουν κι’ άλλες εκφράσεις και κινήσεις. Στις περισσότερες όμως βλέπεις ξεκάθαρα ότι είναι μικρές πρωτοβουλίες με έντονα στοιχεία ατομικισμού και αυτοπροβολής. Πρέπει να διδαχθούμε και να δυναμώνουμε εκείνα τα κινήματα, που δοκιμάζονται καθημερινά στον αγώνα και που έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να κτυπήσουν ή να εκθέσουν ανεπανόρθωτα τους δικτατορίσκους.
Μαζί με αυτά, πρέπει να ξαναβρούμε τις κοινές συνισταμένες, για κοινές διεκδικήσεις, για κοινό αγώνα. Μόνο ενωμένοι με κοινό αγωνιστικό πρόγραμμα θα φύγουν οι χολέρες που καταληστεύουν τον τόπο, δούλοι ξένων συμφερόντων.
Αν ξαναπάρουμε αφετηρία το “ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΚΑΙ ΠΆΝΩ Σ’ ΑΥΤΌ ΧΤΊΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙ ΜΈΡΟΥΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ-ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, τότε θα ξαναφτιάξουμε ένα μεγάλο, μαζικό, λαϊκό κίνημα που θα σαρώσει τη σαπίλα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
http://tsoutsouneros.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου