Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Η Κερατέα, ζει τον απόλυτο εφιάλτη της βίας από την κυβέρνηση της κατοχής!Τραυματισμοί κατοίκων απο πλαστικές σφαίρες!!



Η Κερατέα, ζει τον απόλυτο εφιάλτη της  βίας από την κυβέρνηση της κατοχής.
Οι δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ, ρίχνουν κυριολεκτικά στο ψαχνό, κατά των κατοίκων, με πλαστικές  σφαίρες, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του attikanea.blogspot.com, δεκάδες είναι οι τραυματίες από την πλευρά των κατοίκων.


Οι κάτοικοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στους δρόμους και οι μάχες δίδονται σώμα με σώμα.
Φίλοι από την Κερατέα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τα attikanea και μας ενημερώνουν για την εξέλιξη των  συγκρούσεων. Όλοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν με κάθε τρόπο κατά του παράνομου ΧΥΤΑ στον τόπο τους. Αγωνίζονται για την αξιοπρέπειά τους.
ΠΗΓΗhttp://forkeratea.blogspot.com/


1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ
    ΠΑΡΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΑΠΟ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΜΛΟΓΚ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΟΣΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ,Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή