Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Μπόμπος – τέλος από ΕΛ.ΑΣ. και Κερατέα! Καλοσωρίζουμε τον ανερχόμενο ΤΟΤΟ !!!



 Στο σπίτι του να κλαδεύει τριανταφυλλιές θα βρίσκεται πλέον ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Μπόμπος, ο οποίος με τις ευλογίες κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της κυβέρνησης, είχε αναλάβει «εργολαβικά» την προστασία των εργολάβων που μάταια προσπαθούν εδώ και 86 μερόνυχτα να αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή χωματερής στο Οβριόκαστρο της Λαυρεωτικής. (στην φωτογραφία ο μόνος με μπλέ στολή)

Έργα και ημέρες

Κατά κοινή ομολογία η απομάκρυνση του Γιώργου Μπόμπου έγινε με τρόπο ιδιαίτερα κομψό μέσω αποστρατείας και όχι όπως θα ήθελε το σύνολο των κατοίκων της Λαυρεωτικής με τις κλοτσιές.

Η αποστρατεία του ωστόσο αποτελεί κι ένα ισχυρό πλήγμα στο αγώνα των κατοίκων για την αποτροπή της χωματερής καθώς, κατά κοινή ομολογία επίσης, ήταν ο άνθρωπος που έκανε τα απίστευτα λάθη στρατηγικής, ώστε η Κερατέα και κατ’ επέκταση ο Δήμος Λαυρεωτικής, να γίνουν διεθνώς το σύμβολο αγώνα των συνειδητοποιημένων πολιτών ενάντια σε κάθε είδους οικονομικά συμφέροντα
που αποσκοπούν στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Ήταν ο αξιωματικός που εντελώς αψυχολόγητα διέταξε την αφαίρεση των πινακίδων από τους κατοίκους της πόλης που είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους στο μπλόκο του ΒΙΟΠΑ.

Ήταν ο άνθρωπος που ανέχτηκε με τρόπο προκλητικό την καταστροφή περιουσιών από αστυνομικούς των ΜΑΤ που έσπαζαν τζάμια και καθρέφτες και χάραζαν τα αυτοκίνητα των κατοίκων.

Οι συνέπειες είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους με τα δύο κατεστραμμένα Αστυνομικά Τμήματα, Τροχαίας και Τάξης.
Είναι επίσης ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για επέμβαση και εισβολή των ΜΑΤ μέσα στην πόλη της Κερατέας,
ως άλλος στρατός κατοχής. Αυτές οι δύο κρίσιμες διαταγές αποδείχθηκαν καταλύτης για την συνοχή των κατοίκων.

Μετά από όλες αυτές τις αγριότητες και τους τραμπουκισμούς η Κερατέα έγινε μια γροθιά, σηκώθηκε από τον καναπέ και ο πλέον αδιάφορος πολίτης ενώ ο αγώνας των κατοίκων έσπασε επιτέλους το τοίχος σιωπής και έγινε πρώτο θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οφείλουμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Μπόμπο, γιατί έκανε τον παν για να αναδείξει τον αγώνα της Λαυρεωτικής στα πέρατα του κόσμου και ταυτόχρονα να συσπειρώσει όσο κανείς τους 30 χιλιάδες πολίτες της περιοχής.

Άσε δε τα μηνύματα συμπαράστασης που έρχονται από κάθε γωνιά της χώρας και ακόμη παραπέρα.

Και τώρα λοιπόν τι θα απογίνουμε χωρίς τον Μπόμπο;
Βρε παλικάρια εκεί πάνω στη ΓΑΔΑ, μήπως υπάρχει εύκαιρος κανένας …Τοτός για να μας τον στείλετε;
Πραγματικά θα μας λείψει ο κ. Μπόμπος.


Και για την ιστορία σας παραθέτουμε την επίσημη ενημέρωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας …για τους άπιστους Θωμάδες.

Απολαύστε παρακαλώ:Κρίσεις Αστυνομικών Διευθυντών Ελληνικής Αστυνομίας
Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Ελευθέριου Οικονόμου και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Αντιστρατήγου Ιωάννη Ραχωβίτσα και του Προϊσταμένου Επιτελείου Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου.

Κρίθηκαν ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους πενήντα έξι (56) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες :

1. Ιωάννης ΤΣΑΓΡΗΣ
2. Απόστολος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
3. Διονύσιος ΚΟΤΤΑΣ
4. Γεώργιος ΡΙΝΤΟΣ
5. Γεώργιος ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ………….
………….
37. Γεώργιος ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
38. Ιωάννης ΜΠΟΜΠΟΣ
39. Κωνσταντίνος ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ………………
……………….
54. Παύλος ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
55. Κωνσταντίνος ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ
56. Γεώργιος ΚΑΜΙΝΑΚΗΣ

lavreotiki com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου