Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Η Κερατέα, ζει τον απόλυτο εφιάλτη της βίας από την κυβέρνηση της κατοχής!Τραυματισμοί κατοίκων απο πλαστικές σφαίρες!!Η Κερατέα, ζει τον απόλυτο εφιάλτη της  βίας από την κυβέρνηση της κατοχής.
Οι δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ, ρίχνουν κυριολεκτικά στο ψαχνό, κατά των κατοίκων, με πλαστικές  σφαίρες, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του attikanea.blogspot.com, δεκάδες είναι οι τραυματίες από την πλευρά των κατοίκων.


Οι κάτοικοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στους δρόμους και οι μάχες δίδονται σώμα με σώμα.
Φίλοι από την Κερατέα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τα attikanea και μας ενημερώνουν για την εξέλιξη των  συγκρούσεων. Όλοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν με κάθε τρόπο κατά του παράνομου ΧΥΤΑ στον τόπο τους. Αγωνίζονται για την αξιοπρέπειά τους.
ΠΗΓΗhttp://forkeratea.blogspot.com/


ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ - ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!


ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!


Όλοι είμαστε δότες οργάνων μετά θάνατον!

Εκτός αν έχουμε δηλώσει ρητά εν ζωή το αντίθετο


Τα… χνάρια των Ισπανών σε ό,τι αφορά τη δωρεά οργάνων πρόκειται να ακολουθήσουν λίαν συντόμως και οι Ελληνες. Σύμφωνα με προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, που δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, όλοι θεωρούνται δότες οργάνων μετά θάνατον, εκτός εάν έχουν ρητώς δηλώσει εν ζωή το αντίθετο στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ).

Με την εφαρμογή του λεγόμενου ισπανικού μοντέλου στη δωρεά οργάνων το υπουργείο Υγείας φιλοδοξεί ότι θα εξασφαλιστεί ικανός αριθμός μοσχευμάτων, καθώς η εικόνα σήμερα στη χώρα μας σε ό,τι αφορά τα πολύτιμα αυτά όργανα είναι δραματική. Στην Ελλάδα αντιστοιχούν μόλις 6,3 δότες οργάνων ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού, ενώ για τη στοιχειώδη κάλυψη των αναγκών σε μοσχεύματα θα έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 25 δότες ανά εκατομμύριο!

«Εικαζόμενη συναίνεση»

Ειδικότερα και όπως αναφέρεται στο άρθρο 9 παρ. 2 του προσχεδίου νόμου «Δωρεά και Μεταμόσχευση Οργάνων και άλλες διατάξεις» που κοινοποιήθηκε χθες, «η αφαίρεση ενός ή περισσότερων οργάνων από ενήλικο θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του. Πρόκειται για ‘‘εικαζόμενη συναίνεση’’».

Πρόκειται για ρύθμιση που ανατρέπει πλήρως ό,τι ισχύει τον τομέα των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας, καθώς σήμερα δωρητές οργάνων θεωρούνται όσοι έχουν εκφράσει γραπτώς την επιθυμία τους στον ΕΟΜ. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής σε ό,τι αφορά τη δωρεά οργάνων είναι πενιχρά: μόλις το 0,9% των Ελλήνων πολιτών έχει δηλωθεί ως δωρητές οργάνων.

Σύμφωνα με το προσχέδιο, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τηρείται αρχείο όπου καταχωρούνται οι δηλώσεις των πολιτών περί αντίθεσής τους στην αφαίρεση οργάνων τους μετά θάνατον. Κάθε ενήλικος πολίτης μπορεί να αποστέλλει στον ΕΟΜ σχετική δήλωση με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής.

Επιτρεπτή η δωρεά οργάνων εκτός οικογένειας


Επιπλέον, το προσχέδιο δίνει το πράσινο φως για δωρεά οργάνων (π.χ. νεφρό) από ζώντες δότες με κριτήριο, εκτός από τη συγγενική, και τη συναισθηματική σχέση μεταξύ δωρητή και λήπτη. Μάλιστα, νομιμοποιείται η δωρεά οργάνων και μεταξύ των ανθρώπων που συνδέονται με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Ειδικότερα, στο άρθρο 8, παρ. 1 αναφέρεται ότι «η αφαίρεση οργάνων από ζώντα δότη επιτρέπεται μόνον όταν πρόκειται να γίνει μεταμόσχευση α) στον σύζυγό του, β) σε ασθενή με τον οποίο ο δότης συνδέεται με το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, γ) σε συγγενή μέχρι και τον τέταρτο βαθμό εξ αίματος, σε ευθεία ή πλάγια γραμμή, δ) σε συγγενή μέχρι τον δεύτερο βαθμό εξ αγχιστείας, ε) σε πρόσωπο με το οποίο έχει προσωπική σχέση και συνδέεται συναισθηματικά».

Ορίζεται δε ως προϋπόθεση για την αφαίρεση οργάνων απόφαση δικαστηρίου η οποία εκδίδεται κατόπιν ελέγχου όλων των προϋποθέσεων, βιολογικών αλλά και ψυχολογικών του δυνητικού δότη. Αλλες παράμετροι σημαντικές είναι η προσωπική σχέση και ο συναισθηματικός δεσμός του δωρητή με τον υποψήφιο λήπτη, όπως και η ανιδιοτέλεια της προσφοράς.

πηγή

Είμαστε υπό την κατοχή του Μαλάκα. Θα το δεχτούμε?

Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος και να μετατρέπει φιλήσυχους ανθρώπους σε πολεμιστές?Τρίτη 29 Μαρτίου του 2011, μια μέρα που πολλοί θα πρέπει να θυμούνται.Κάποιοι, γιατί απέδειξαν πως τίποτα ΔΕΝ είναι ανίκητο εάν υπάρχει συσπείρωση και αλληλεγγύη. Μόνο η βλακεία είναι ανίκητη. Και αυτό θα πρέπει να το θυμούνται κάποιοι άλλοι, που δυστυχώς αυτοί οι κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που κυβερνούν αυτή την ταλαίπωρη χώρα.


Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κανείς, για να στήσει μια τέτοια γιγάντια επιχείρηση καταστολής, για να ανοίξει έναν δρόμο, που εύκολα μπορεί να ξανακλείσει...


Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος και να μετατρέπει φιλήσυχους ανθρώπους σε πολεμιστές. Και εχτές οι κάτοικοι της Κερατέας ήταν όντως πολεμιστές, με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Μόνοι τους, χωρίς βοήθεια από πουθενά, ούτε καν από τους όμορους δήμους. Και δεν ήταν διακόσιοι νοματαίοι, ούτε τετρακόσιοι, ούτε χίλιοι. Ήταν όλο το χωριό.

Και το χωριό αντιστάθηκε και το χωριό νίκησε και το χωριό απάντησε στις δηλώσεις του Ραγκούση για το ότι τα έργα για τον ΧΥΤΑ θα γίνουν έτσι ή αλλιώς.


Το ''έτσι'' το είδαμε, εσείς κυβερνώντες ανοίξτε τα ματάκια σας να δείτε το ''ΑΛΛΙΩΣ''. 


πηγές

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Θέτουν de facto σε κίνδυνο τα κυριαρχικά μας δικαιωμάτα στο Αιγαίο


Η διπλή αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, που εκδηλώθηκε με αφορμή την περίπτωση του ερευνητικού σκάφους «Explora», αναδεικνύει, αναμφίβολα, την ανεπάρκεια και την αστοχία χειρισμών της κυβέρνησης στην υπεράσπιση του κυριαρχικού μας δικαιώματος.
Αποκαλύπτει, όμως, παράλληλα, τη μυστική διπλωματία του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα, την οποία ξεσκέπασε χθες στη Βουλή ο υπουργός Αμυνας Ε. Βενιζέλος, με τη γνωστοποίηση ότι η ιταλική πλευρά απευθύνθηκε και στην Αγκυρα προκειμένου να πάρει άδεια για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Είναι σαφές ότι το θέμα που ανέκυψε έχει δύο πτυχές. Η πρώτη είναι σημαντική και αφορά τις ενδοκυβερνητικές τριβές, που σχετίζονται, κυρίως, με τη λειτουργία της κυβέρνησης και το παρατηρούμενο αλαλούμ σε όλους τους τομείς.
Η δεύτερη, όμως, η πιο σοβαρή, αφορά τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Εξωτερικών χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα που άπτονται των εθνικών μας θεμάτων.
Και αν στα ζητήματα αυτά δεν χωρούν λάθη, πολύ περισσότερο δεν είναι επιτρεπτά προσωπικά ή άλλα παιχνίδια επιπέδου μυστικής διπλωματίας.
Η ελληνική κυβέρνηση υπέστη μία διπλωματική ήττα, αφού, από το πουθενά, μια τρίτη χώρα εμφανίζεται να υιοθετεί τις τουρκικές θέσεις.
Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου όχι μόνο έχει εκχωρήσει, ουσιαστικά, μέρος της εθνικής κυριαρχίας στην Τρόικα με την πολιτική του Μνημονίου, αλλά θέτει de facto σε κίνδυνο και την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στο Αιγαίο, με τη μυστική διπλωματία που ακολουθεί μέσω του υπουργείου Εξωτερικών.

"ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ":ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.


Την Κυριακή 27 Μαρτίου επρόκειτο να προβληθεί από την ΕΤ-1 μία επανάληψη της εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, η οποία αναφερόταν στον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας κατά την Τουρκοκρατία και την Ελληνική Επανάσταση. Η εκπομπή αυτή θα απαντούσε κατά κάποιο τρόπο σε όσα προπαγανδιστικά και αντιεκκλησιαστικά ελέχθησαν τον τελευταίο καιρό από ιδιωτικούς και κρατικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την ίδια ιστορική περίοδο. Ξαφνικά, τρεις ημέρες πριν από την προβολή της εκπομπής, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει οριστικά και αμετάκλητα την προβολή της δημοφιλούς εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. Φαίνεται ότι το ελληνορθόδοξο πνεύμα του 1821 ενοχλεί . Η εκσυγχρονιστική αντίληψη περί δημοκρατίας ορίζει ότι στην τηλεόραση μπορούν να μιλούν απεριόριστα οι εθνοαποδομητές και όσοι κατηγορούν ατεκμηρίωτα την Εκκλησία, ενώ περικόπτονται και εμποδίζονται όσες φωνές έχουν να προσκομίσουν σοβαρές αποδείξεις για τον εθνικό, κοινωνικό και πολιτιστικό ρόλο του Ορθοδόξου κλήρου.

Η εκπομπή ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ επί 19 συναπτά έτη κοσμούσε το πρόγραμμα της ΕΤ-1 και είχε πολυάριθμο και φανατικό ακροατήριο. Οι τηλεθεατές που την έβλεπαν δεν ήσαν μόνο άνθρωποι εκκλησιαζόμενοι, αλλά γενικότερα Έλληνες και Ελληνίδες που ήθελαν να ακούσουν μία ήρεμη συζήτηση με επιχειρήματα, χωρίς κραυγές και διαπληκτισμούς. Ο παρουσιαστής Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος επέλεγε θέματα όχι μόνον θεολογικά, αλλά και ιστορικά, εκπαιδευτικά κοινωνικά, οικογενειακά και άλλα ευρυτέρου ενδιαφέροντος. Εμφανίσθηκαν γνωστές προσωπικότητες του πνεύματος και της τέχνης, ακούσθηκαν ήρεμες φωνές που προτείνουν λύσεις για καυτά θέματα της εποχής, προβλήθηκαν συμβουλές για βελτίωση των ανθρωπίνων και οικογενειακών σχέσεων, παρουσιάσθηκαν η ιστορία και τα προβλήματα του εκτός Ελλάδος Ελληνισμού, δόθηκαν με τρόπο επιστημονικό- αλλά και κατανοητό- ερμηνείες σε ερωτήματα που αναφέρονται στην Πίστη, στην εκκλησιαστική ζωή, στις αγωνίες των νέων και των γονιών, στην κρίση της κοινωνίας μας. Η διακοπή μιας τέτοιας εκπομπής οπωσδήποτε αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Δεν μπορώ να κατανοήσω την λογική των διοικούντων την ΕΡΤ που έλαβαν την απόφαση για οριστική διακοπή της εκπομπής. Δεν θα υπάρχει πλέον ούτε μία εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση για να προβάλλει τον λόγο της Ορθοδοξίας στα παλαιά και νέα προβλήματα που παρουσιάζονται. Και όμως οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί αποτελούν την πλειοψηφία σ’ αυτόν τον τόπο, φορολογούνται και με τον οβολό τους στηρίζουν τη λειτουργία της ΕΡΤ. Αυτούς δεν τους υπολογίζει η διοίκηση της ΕΡΤ; Ή μήπως υπήρχε μεγάλο κόστος; Εξ όσων γνωρίζω από τον Σεπτέμβριο του 2010 παίζονταν επαναλήψεις τη εκπομπής, άρα το κόστος ήταν μηδενικό. Στη Γαλλία όπου επικρατεί μία ακραία μορφή χωρισμού του κράτους από κάθε μορφή Εκκλησίας και θρησκευτικής κοινότητας η δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει εκπομπές θρησκευτικού περιεχομένου. Η εκπομπή όμως αυτή δεν ήταν μία κλασική «θρησκευτική» εκπομπή. Άνοιξε τα φτερά της και φρόντισε να διευρύνει τη θεματολογία της ώστε αν αποτελεί μία χαρακτηριστική «ποιοτική» εκπομπή που κάθε σοβαρή τηλεόραση θα ήθελε. Η σημαντική –για κρατικό κανάλι- τηλεθέαση της εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ φαίνεται και από το γεγονός ότι στη μέση διεκόπτετο για διαφημίσεις. Όπως ξέρουμε όλοι ο διαφημιζόμενος δεν επιλέγει εκπομπές με χαμηλή τηλεθέαση.

Η απόφαση αυτή της ΕΡΤ έρχεται σε ακατάλληλη στιγμή. Όταν υπάρχει οικονομική, πνευματική και ηθική κρίση στη χώρα μας είναι απαραίτητο να δίνουμε στο λαό μας πνευματικά εφόδια και ηθική ανάταση. Από πού θα αντλήσει αισιοδοξία αν δεν ακούει τον λόγο της Ορθοδοξίας για τα μείζονα ζητήματα που τον απασχολούν; Πού θα βρει αποκούμπι και στήριγμα στη μάχη της καθημερινότητας; Θα μου πείτε ότι όποιος θέλει μπορεί να εκκλησιάζεται στους ναούς και να επικοινωνεί με τους ιερείς. Ναι, αλλά στην εποχή της τηλεοπτικής παντοδυναμίας, είναι έλλειμμα για τη δημοκρατία μας να αποκλείεται η φωνή της Ορθοδοξίας, η οποία ακουγόταν με τρόπο ήπιο από τη δημόσια τηλεόραση. Εξ άλλου πρέπει να προσέξουμε και την πρόσφατη λίαν ενδιαφέρουσα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της 18.3.2011. Η απόφαση αυτή έρχεται να δικαιώσει την Ιταλία, η οποία έχει νομοθετήσει υπέρ της παρουσίας του Εσταυρωμένου στα σχολεία. Έτσι ανατρέπεται προηγούμενη απόφαση 7 δικαστών που είχαν αρχικά καταδικάσει την Ιταλία.

Η ετυμηγορία αυτή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δίνει το δικαίωμα σε κάθε χώρα να αποφασίζει μόνη της ποια είναι η πολιτιστική ταυτότητα και πώς θα την προβάλει μέσα από την παιδεία και άλλα μέσα κοινωνικοποιήσεως. Το Δικαστήριο λέει ότι ο Χριστιανισμός είναι η επικρατούσα θρησκεία στην Ιταλία και είναι λογικό να επηρεάζει την εκπαίδευση. Επίσης η απόφαση τονίζει ότι πέραν του θρησκευτικού του ρόλου ο Εσταυρωμένος είναι θεμελιώδες συστατικό του πολιτισμού και της ταυτότητας της Ιταλίας. Άρα μπορεί να υπάρχει σε κάθε σχολική αίθουσα έστω και αν κάποιοι μαθητές είναι αλλόθρησκοι ή άθεοι.

Με αυτή τη λογική και η ταυτότητα του λαού μας είναι βαθύτατα επηρεασμένη από την Ορθόδοξη Πίστη και παράδοση. Όπως έλεγε ο Γάλλος συγγραφέας Ζακ Λακαριέρ «για τον Έλληνα η Ορθοδοξία είναι το σπίτι του». Και ο αείμνηστος Βρετανός Βυζαντινολόγος Στήβεν Ράνσιμαν υπογράμμιζε ότι «ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας της Ορθοδοξίας». Είναι, λοιπόν, δίκαιο να διακόπτεται από την κρατική τηλεόραση μία εκπομπή βασισμένη στην ελληνορθόδοξη παράδοση; Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση της ΕΡΤ έχει το σθένος να αναθεωρήσει τη λανθασμένη απόφασή της.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Δεν φτάνει που όλη η Ελλάδα πληρώνει τους χαραμοφάηδες και ανθέλληνες της ΕΡΤ,τα κονομάει και από τις διαφημίσεις!

Επομένως,μιας και υπήρχαν τέτοιες στη συγκεκριμένη εκπομπή,σημαίνει πως είχε τηλεθέαση,αλλά και ανύπαρκτο κόστος!

Ο λόγος λοιπόν της διακοπής της ήταν αποκλειστικά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ στην τηλεόραση,αλλά μόνο η τουρκοπροπαγάνδα που αναγκαστικά πληρώνουμε όλοι!

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Ο Π.Καμμένος "καίει" τους γλύφτες στο MEGA !

Oscar γαι megaλους ΓΛΕΙΦΤΕΣ !!!

ΣΕ ΝΕΑ "ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"!


Με αφορμή την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου,πιστεύουμε πως και ο πιο αφελής κατάλαβε τον βρώμικο και ανθελληνικό ρόλο των ΜΜΕ:Παράλληλα,εκτίμησε τον τεράστιο ρόλο που παίζουν πλέον τα ελληνικά ιστολόγια στην ενημέρωση και αφύπνιση των Ελλήνων.

Χθες λοιπόν,είδαμε από τα παράνομα τσοντοκάναλα της διαπλοκής:

-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ με αμείωτη ένταση,αφού κάποιοι...πληρώνουν καλά.

-ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ εναντίον της Ελληνικής Επανάστασης του 1821,με ξεχασμένα ραμολυμέντα της "προόδου" (Βαξεβάνης,Τατσόπουλος),που-αλλοίμονο!-βρήκαν στέγη στην Κρατική Τηλεόραση!

-Μένοντας στην ΕΡΤ,την γκεμπελίσκο του βαθέως πασοκικού παρακράτους και "αγιογράφο" του Σημίτη,δηλαδή την Έλλη Στάη,να προσπαθεί εναγωνίως να μας μάθει "την αλήθεια για το 1821":Αγνοώντας φυσικά,ΠΩΣ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ!

-Τις γνωστές πορνοεκπομπές με τσιφτετέλια,κατιναριά,"αδερφάτο" και πασης φύσεως γύναια,να παρελαύνουν από τις οθόνες.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ:

-Έστω τις επετειακές ταινίες για την ημέρα,που άλλοτε προβάλλονταν (πληροφούμαστε πως το κανάλι του Κυριακού την έδειξε πανικόβλητο σήμερα,μετά το κράξιμο που έφαγαν από τον αγανακτισμένο κόσμο).

-Αφιερώματα και ντοκιμαντέρ,που άλλες χρονιές υπήρχαν σε αφθονία ,ιδικά στην ΕΡΤ (για να είμαστε δίκαιοι,εξαίρεση αποτελεί η εξαιρετική "Μηχανή του Χρόνου",την οποία θα προσπαθήσουμε να βρούμε και να προβάλουμε).

-ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΣΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ ΕΓΙΝΕ!

Κανείς δεν είπε πως έγινε εναντίον των Τούρκων!Ένα αόριστο "επανάσταση" πλανιόταν στον...αέρα,λες και πολεμήσαμε μόνοι μας ή με κάποιον αόρατο εχθρό!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ,τα ελληνικά ιστολόγια στάθηκαν στο ύψος τους:Με συνεχή αφιερώματα,ταινίες,τραγούδια και πραγματικό πανηγυρικό κλίμα,όπως αρμόζει στην μεγάλη αυτή Επέτειο!

Και ο κόσμος,εκτίμησε αυτή τη συνέπεια:Χαρακτηριστικά αναφέρουμε,πως η δημοφιλέστερη χθεσινή μας ανάρτηση ήταν αυτή για την ταινία "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ",ενώ εκατοντάδες αναζητήσεις χρηστών του Διαδικτύου κατέληγαν ακριβώς εκεί!

Δείγμα πως ο κόσμος διψούσε να δει κάτι το ελληνικό και πατριωτικό και όχι την καθημερινή πορνο-μούχλα που του πασάρουν τα νταβατζηδοκάναλα!

Για μας,δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από τον οικογενειάρχη που μας στέλνει μήνυμα γράφοντας "ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ,ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ"!

Την ώρα που προσπαθούν να μας περάσουν πως η χθεσινή ημέρα ήταν μία σαν όλες τις άλλες,ενώ ακόμα και οι τηλεπατριώτες που συνωστίζονται στα Μμε για μια εμφάνιση έχουν φύγει για...τριήμερο,η ελληνική μπλογκόσφαιρα ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ!

Αυτοί είναι οι "ανώνυμοι κουκουλοφόροι",που κάποιοι ανεκδιήγητοι τύποι θέλουν να φιμώσουν!

Τα blogs τους ενοχλούν:Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ!

Καθίσταται σαφές,αν και υπερβολικό,πως τα ιστολόγια πατριωτικής χροιάς ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ "ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ"!

Τότε,τα έσκιαζε όλα η φοβέρα της τουρκικής σκλαβιάς.Σήμερα,ζούμε στη χούντα των καναλαρχών και των υποτακτικών της.

ΕΜΕΙΣ,ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Υ.Γ.Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε το γεγονός πως το "επετειακό" αυτό διήμερο...εξαφανίστηκαν κάποιοι λαλίστατοι "σχολιαστές",που ως άλλοι βάρβαροι επέδραμαν μαζικά εναντίον μας όταν θιγόταν το κόμμα ή ο Αρχηγός τους:Ο καθένας,βγάζει τα συμπεράσματά του για τον ρόλο των συγκεκριμένων και την...φιλοπατρία τους! 

ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ:ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ",ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙ 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!


Χθες η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει οριστικά και αμετάκλητα την εκπομπή ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, η οποία επί 19 έτη κατείχε σημαντική θέση στο Κυριακάτικο πρόγραμμα της κρατικής Τηλεοράσεως και ήταν εκπομπή υψηλής θεαματικότητας στο πρόγραμμα των κρατικών καναλιών.


Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος παρουσίαζε με νηφαλιότητα θεολογικά, ιστορικά κοινωνικά και παιδαγωγικά θέματα. Στη θέση της θα προβάλλεται μία οικολογική σειρά. 
 
Χάνεται, λοιπόν, κάθε φωνή που μιλά για Ορθοδοξία και Ελληνισμό από τα μεγάλα κανάλια. 
 
Την Κυριακή 27 Μαρτίου που ΔΕΝ θα μεταδοθεί το προγραμματισμένο επεισόδιο ας αρχίσουμε όλοι, μετά τις 11.00,  να εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας με κάθε τρόπο, τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων κ.λ.π. στην ΕΤ-1. Καλό είναι να σταλούν και επιστολές στον Διεθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος πήρε μόνος του την απόφαση. 
 
Παράκληση να προωθήσετε το μήνυμα και σε φίλους και γνωστούς σας στην Ελλάδα και στην ομογένεια, όπου μέσω του δορυφορικού προγράμματος της ΕΤ1 παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Τηλ.  - FAX  ΕΡΤ:
2106066845, 2106009325 (fax) - Προέδρου κ. Παναγόπουλου
2107758824, 2107797776(fax) - Διευθύνοντος Συμβούλου κ.      Ταγματάρχη
2107761169, 2107761056 (fax) - Υπευθ. Τηλεοράσεως ΕΤ1 κας Μουρίκη 
ΚΕΕΠ για εκφραση παραπόνων, διαμαρτυρίας κ.λ.π. για θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα και στις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης http://www.ert.gr/keep/

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ!

Μάλιστα,δεν συντρέχουν ούτε οικονομικοί λόγοι για κάτι τέτοιο-αφού ο Σεβασμιώτατος Ιγνάτιος δεν πληρώνεται για να την παρουσιάσει,ούτε πρόκειται για καμιά ακριβή...υπερπαραγωγή-ούτε θεαματικότητας,αφού καταγράφει πάντα πολύ υψηλά νούμερα!

Επομένως,ο σκοπός τους είναι άλλος:Η τουρκοποίηση της ΕΡΤ και η απαλοιφή από το πρόγραμμά της κάθε εκπομπής που θυμίζει Ελλάδα και Ορθοδοξία!

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ!

Στέλνουμε λοιπόν μαζικά μηνύματα και σπάμε τα τηλέφωνα της ΕΡΤ:ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ!

Υ.Γ.Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος μπορεί να έχουμε πολλές διαφορές σε θεολογικά και εκκλησιαστικά ζητήματα,αλλά η εκπομπή του ήταν μια πραγματική όαση στη βοθρίλα και σαπίλα της "ελληνικής τηλεόρασης".

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806): Πόλεμος στις 18 Μαρτίου!! Σας θυμίζει κάτι;

 
anti-ntp: Οι προφητείες της πίστης μας σχεδόν ποτέ δεν προσδιορίζουν με ακριβή ημερομηνία τα γεγονότα που θα συμβούν. Αυτό είναι το θέλημα το θεού. Να σας  θυμίσω τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό που είπε σε γυναίκα που του ζήτησε να της προσδιορίσει ημερομηνία για γεγονότα που θα συμβούν. " Την ακρίβεια του χρόνου κόρη μου ο θεός ποτέ δεν μας την δείχνει." Απο την άλλη πλευρά όμως όπως μας ενημερώνει και αναγνώστης, αυτό το κείμενο γράφτηκε είναι γραμμένο εδώ και χρόνια.. 
"έψαξα στο google για αποτελέσματα στο 2008 με την φράση απο το κείμενο και βρήκα αυτό:" http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9520&whichpage=45&ARCHIVE= Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806): Πόλεμος στις 18 Μαρτίου!! Σας θυμίζει κάτι;: "Δύο αναρτήσεις με ιδιαίτερη σημασία

Τα συμπεράσματα δικά σας............


1η Ανάρτηση
Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806): Πόλεμος στις 18 Μαρτίου!! Σας θυμίζει κάτι...ΚΕΦ. Ζ’ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
ΚΕΦ. Η’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.
ΚΕΦ. Θ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ....


ΚΕΦ. Ι’ ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.
ΚΕΦ. ΙΑ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
ΚΕΦ. ΙΒ’ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΧΘΗ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ.


ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΚ
ΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΩΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ 1897


ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ !!!!!!


ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?


Πάμε να τα δούμε...


ΚΕΦ Ζ' = ΣΕΙΣΜΟΣ & ΤΣΟΥΝΑΜΙ ???
ΚΕΦ Η' = ΣΗΜΕΡΑ 18/3 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ !!!
ΚΕΦ Θ' = ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 8/7 ΤΟΤΕ
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8/7 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦ ΙΑ'
ΚΕΦ Ι = ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΖΕΣΤΗ (ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 'Πρῶτον σάλπισμα ὑπό τοῦ πρώτου Ἀγγέλου
Χαλάζι, φωτιά καί αἷμα ἔπεσε στήν γῆν καί τό τρίτον τῆς γῆς κατεκάη ὅπως καί τό τρίτον
τοῦ φυτικοῦ βασιλείου. ' ΘΑ ΔΟΥΜΕ...)
ΚΕΦ ΙΑ' = ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Γ ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΕΦ ΙΒ = ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ
ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ Ε Ο ! ! !
http://kalyterotera.blogspot.com/2011/03/1806-18.html


2η Ανάρτηση
Είχα και αλλού αναφέρει γιά ένα βιβλίο που έχω του 1986 από τις εκδόσεις Δαμιανός , με τίτλο 'Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ' , όπου στην σελίδα 72 γράφει επί λέξη ' Φωτιά θα πέσει σε δύο πελώρια κτίρια και πολλοί θα καούν ' σήμερα ξέρουμε πως εδώ μιλάει γιά τους δίδυμους πύργους , όμως 15 χρόνια πριν που εκδόθηκε το βιβλίο σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε τι εννοεί , επίσης έχω πει πως δεν θεωρώ πως ο Νοστράδαμος έχει προφητικό χάρισμα εκ Θεού . Δύο τινά υπάρχουν ή προφητεύει με την βοήθεια Δαιμόνων ή κάποιοι διαβάζουν τα παραληρήματα και εκτελούν με σχέδιο και τα δύο είναι εξίσου πιθανά και μπορεί να συμβαίνουν και αμφότερα ...!!


Θα σας αναφέρω ακόμα μερικές περικοπές από το εν λόγο βιβλίο που αναφέρετε στην Λιβύη , την Γαλλία , την Ιταλία και την Ρωσία .


' Η δύση και η ανατολή θα εξασθενήσουν , αφού θα έχουν κυριαρχήσει και αφανιστεί δύο φορές '
Σελίδα 63


' Οι άνθρωποι θα εξαπατηθούν από τους μύθους γιά την ειρήνη κι αυτό θα γίνει αφορμή γιά πολέμους μεγάλους '
Σελίδα 64


' Αφού έχουν κλέψει τη γλύκα από την ζωή το χρυσό και το ασήμι που θα γίνουν θύματα του πλεονασμού θα ριχτούν στις φλόγες από οργή και τα νομίσματα και τα χαρτιά που θα έχουν εξαντληθεί από τα δημόσια χρέη θα πέσουν σε αχρηστία '
Σελίδα 65 και 66


' Θα γίνουν διαμαρτυρίες γιά τα χαμένα αγαθά και θρήνοι θα ακουστούν γιατί οι πολιτικοί που διάλεξαν είναι τόσο ανίκανοι ώστε πολύ λίγοι θα τους πιστέψουν , νοιώθοντας απογοήτευση από τις ομιλίες τους '
Σελίδα 67


' Η Γαλλική δημοκρατία θα εγκαταλείψει την εξουσία λόγω των Μουσουλμανικών δυνάμεων που θα κάνουν πολλά και η δύναμη τους θα επεκταθεί στην Ιταλία '
Σελίδα 74


'Από την Ανατολή θα έρθει η φοβερή , κρυφή ενέργεια . Θα κτυπήσει την Αδριατική και τους κληρονόμους του Ρωμύλου θα συνοδεύεται από το στόλο της Λιβύης . Κάτοικοι της Μάλτας και των γειτονικών νησιών αρχίστε να τρέμετε '
Σελίδα 74


' Ένας Λίβυος ηγέτης που θα έχει επιρροή στην Δύση θα ανάψει την έχθρα των Αράβων ενάντια των Γάλλων . Μετά ένα άτομο των γραμμάτων θα προστάξει να μεταφραστούν τα αραβικά στη Γαλλική γλώσσα '
Σελίδα 75


' Από την Χέμπ ( Ισραήλ ) θα φτάσουν στον Πάδο , στον Τάγο και στον Τίβερη και στην Ρώμη , στο Λεμά και στην Τοσκάνη οι δύο αρχηγοί . Θα τους θανατώσουν και θα τους πνίξουν και θα πάρουν ανθρώπινα λάφυρά '
Σελίδα 75


' Μεγάλη ξηρασία θα παρουσιαστεί από τον 48ο παράλληλο ( σ.σ. ο παράλληλος αυτός αν δεν κάνω λάθος περνά πάνω από το Ιράν !!! ) ως τον τροπικό του Καρκίνου . Τα ψάρια θα νεκρωθούν παντού από την διαρκή ξηρασία και βομβαρδισμοί θα γίνουν '
Σελίδα 76


'Από τον αρχηγό του Ιράν θα δοθεί δώρο στους Δυτικούς . Θα γίνει επίθεση ενάντια στην Γαλλία και στην Ιταλία από το Αφγανιστάν '
Σελίδα 81


'Στο Παρίσι θα γίνει επανάσταση , Η Τουρκία θα ξεσηκωθεί από το Ιράν ενάντια στην Δύση . Ο Γαλλικός στόλος θα βρεθεί στην Μεσόγειο και ο Μουσουλμανικός στρατός θα φτάσει στην Αδριατική μα θα νικηθεί . Φήμες γιά πόλεμο στην Ρωσία '
Σελίδα 81


' Στην Ρωσία θα γίνουν ζημιές από πόλεμο και από πυραύλους μέσα και πάνω από τον ουρανό '
Σελίδα 81


' Η Τυνησία και η Αλγερία θα εξεργεθούν από το Ιράν ενώ στην Ισπανία θα γίνει επίθεση . Ένας νέος Ιρανός ηγέτης θα αποδειχτεί τρομερός '
Σελίδα 82


' Οι Ρώσοι θα συνοδέψουν τον αρχηγό της Ανατολικής Ευρώπης που θα πέσει όπως το γεράκι , οδηγώντας μια μεγάλη στρατιά από Ρώσους και μουσουλμανικές χώρες ενάντια στο Παρίσι (...) Οι Ρώσοι θα εισβάλουν στην δυτική Ευρώπη '
Σελίδα 79


' Οι Μουσουλμάνοι θα εισβάλουν στην Ιταλία και οι Ρώσοι στην Γαλλία . Η Ιταλία θα καταστραφεί . '
Σελίδα 83


' Μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Κίτρινων θα γίνει συμμαχία και θα εισβάλουν στην Ευρώπη ,καταδιώκοντας τους Χριστιανούς ( σ.σ. προφανώς εννοεί του καθολικούς , αφού οι Ρώσοι θα είναι σύμμαχοι των Μουσουλμάνων άρα και των Κινέζων ) . Η Δημοκρατία θα πεθάνει και μεγάλες αλλαγές θα έρθουν από τον ουρανό '
Σελίδα 98


' Απέραντες αλλαγές θα γίνουν από τους αρχηγούς του πολέμου πριν ξαναφανεί το φως και η χρυσή εποχή . Πολλές ταραχές θα γίνουν στην Γαλλία και την Ιταλία και ύστερα από ένα μεγάλο αιώνα θα επιστρέψει η εποχή του πονηρού και της συμφοράς'
Σελίδα 100


------------------------------------------------------------------


Είναι σαφές πως ο Νοστράδαμος μιλά γιά το τέλος της δύσης και του δυτικού τρόπου ζωής . Εντύπωση μου είχε κάνει οι συχνές αναφορές στην Λιβύη και το Ιράν , τότε δεν καταλάβαινα γιατί , αλλά σήμερα καταλαβαίνω , όπως επίσης καταλαβαίνω και το γιατί δεν συμμετέχει και η Γερμανία με στρατό και τον πρώτο λόγο τον έχει η Γαλλία . Θέλουν να επιβεβαιώσουν τον Νοστράδαμο ...!!!
http://forum.christian-orthodox.gr/viewtopic.php?f=2&t=2713&sid=28fff6098167871c6fcc6d3178795975&start=200


Πηγή http://anti-ntp.blogspot.com/

Αναγνώστης: gia osous spefsoun xoris na psaksoun na poun oti ek ton istero einai grameni i profitia, 

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9520&whichpage=45&ARCHIVE=

epsaksa sto google gia apotelesmata sto 2008 me tin frasi apo to kimeno... kalinixta

Η σέχτα των μεγαλοδημοσιογράφων, η σέχτα των επαναστατών και η αγωγή στο “Φίμωτρο”


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/screen_shot_2011-03-27_at_12_38_47_am.png?w=237&h=320“Τα λιοντάρια νόμιζαν ότι ήταν βασιλιάδες, μέχρι που ήρθαν οι δράκοι” αρχαία Κινέζικη παροιμία.http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/cea3ceadcf87cf84ceb1ce95cf80ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf84cf8ecebd1.jpg?w=229&h=124
Στο “Ολυμπία” έχουμε μία βασική αρχή που την έχουμε τιμήσει. Την έμπρακτη αλληλεγγύη σε όλα τα Blogs, άσχετα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις απόψεις και τις πρακτικές τους. Η λέξη “αρχή” σμιλεύεται σε γρανίτη ώστε να μην είναι α λα καρτ, ξεχειλωμένη κατα το δοκούν.
Η “σέχτα” (κυριολεκτικά ο όρος αφού οι εν λόγω δημοσιογράφοι έδρασαν ως οργανωμένη ομάδα) των μεγαλοδημοσιογράφων του Mega κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του blog “Fimotro”. Προχώρησαν όμως ένα βήμα παραπάνω, αφού στην αγωγή κατονομάζουν επώνυμα τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή του blog. Εδώ λοιπόν εντοπίζουμε εμείς το μεγάλο θέμα και όχι στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων τους για να προστατεύσουν την υπόληψη τους.
(κλικ στην εικόνα για να το δείτε).
Εδώ λοιπόν είναι το μείζον θέμα. Οι κύριοι οι δημοσιογράφοι Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Μανώλης Καψής, κατονομάζουν τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή, γεγονός που σημαίνει ότι διαθέτουν αδιάσειστα στοιχεία.
Εάν δεν διέθεταν τέτοια στοιχεία, δεν θα έκαναν αυτή την υπέρβαση, αφού με τη σειρά του ο Παπαγιάννης μπορεί να τους απαντήσει με ανταγωγές που σίγουρα θα κέρδιζε εάν οι ενάγοντες δεν είχαν κλειδωμένη την υπόθεση.
Τι σημαίνει όμως “αδιάσειστα στοιχεία”;
Ο μόνος που μπορεί να ταυτοποιήσει διαχειριστή ανωνύμου ιστολογίου, είναι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Είναι η μόνη αρχή της οποίας το πόρισμα μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο. Υπάρχει τέτοια ταυτοποίηση; Και αν υπάρχει, γιατί δεν την χρησιμοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όταν έκανε αντίστοιχα μήνυση και αγωγή πάλι στον Γιάννη Παπαγιάννη κατονομάζοντας τον ως διαχειριστή του ίδιου ιστολογίου; Διαβάστε την υπόθεση ΕΔΩ.
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/papagi257e1.jpg?w=499&h=371Ελπίζουμε πραγματικά οι κύριοι δημοσιογράφοι να έχουν αδιάσειστα στοιχεία από την στιγμή που κατονομάζουν τον Παπαγιάννη ως διαχειριστή του ιστολογίου γιατί οι προηγούμενοι που έχουν κατονομάσει τον Παπαγιάννη ως εμπλεκόμενο με το διαδίκτυο είναι η τρομοκρατική οργάνωση “Σέχτα επαναστατών” στην προκήρυξη που έστειλαν μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Παραθέτουμε αυτούσιο το κομμάτι:
“Με την ραγδαία εξάπλωση του internet και την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση ιδιαίτερα των νέων για την ενημέρωση τους από αυτό, δεν άργησε και η εκμετάλλευση του από τα γνωστά λαμόγια της δημοσιογραφίας. Πέρα από τα επίσημα ειδησεογραφικά site που συνήθως είναι ηλεκτρονική μορφή ήδη γνωστών εφημερίδων δημιουργήθηκαν και τα πρώτα ενημερωτικά blogs. Η αμεσότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που τα ανέδειξε σε δημοφιλείς ιστοσελίδες. Αυτή η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης αξιοποιήθηκε και από άτομα που ζούσαν σε απολυταρχικά καθεστώτα σαν προσπάθεια διάρρηξης της λογοκρισίας που επιβαλλόταν από την κυβέρνηση. Σε αντίθεση με τους παραπάνω ανθρώπους, η ίδια ανωνυμία εκμεταλλεύτηκε από συστημικούς δημοσιογράφους όπως ο Γκιόλιας, ο Παπαγιάννης κ. α σαν μέσο εκβιασμού και συκοφάντησης για την στήριξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που τους χρηματοδοτούν. Η πράξη μας δεν έχει να κάνει με την εναντίωση μας στην ανωνυμία των blogs καθώς αντιθέτως την προτάσσουμε και την θεωρούμε απαραίτητη σαν ασπίδα προστασίας εχθρών του καθεστώτος και ως υγιή συνθήκη πραγματικά εναλλακτικών αυτοδιαχειριζόμενων μέσων ενημέρωσης. Ο Γκίολιας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συγκαταλεγόταν στους εχθρούς του καθεστώτος, αλλά ήταν το αφεντικό που κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του blog troktiko ασκώντας από αυτό την συστημική προπαγάνδα του.”
Δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία που διαθέτει η ομάδα των δημοσιογράφων του Mega. Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο τηνhttp://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/07/news-sexta-epanastatwn-dolofonia-giolia.jpg στοχοθέτηση ενός δημοσιογράφου από δύο τελείως διαφορετικά κέντρα, πράγμα βέβαια τραγικά συμπτωματικό.
Όπως τελείως συμπτωματικό ήταν το γεγονός ότι η προκήρυξη της Σέχτας για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στάλθηκε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, που συμπτωματικά ήταν η μόνη εφημερίδα που είχε αναφερθεί σχεδόν απαξιωτικά στην δολοφονία του Σωκράτη.
Εάν διαβάσουμε την προκήρυξη αντίστροφα, έχουμε τα εξής:
-Σωκράτης Γκιόλιας (δολοφονήθηκε)
-Ομάδα Δίας. Απειλούνται ευθέως οι άνδρες της με τα εξής λόγια: Επειδή γνωρίζουμε πως ένα θυμωμένο γουρούνι βρωμάει περισσότερο από το συνηθισμένο, να πούμε δυο λογάκια στους μαλάκες της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τσογλανάκια επειδή το παίζετε ψευτόμαγκες, κάποια στιγμή σε κάποιον τυχαίο από εσάς θα του ανοίξουμε νέες κουμπότρυπες στη στολή του.
Δείτε τώρα ένα βίντεο – ντοκουμέντο, για το τι έλεγαν δύο εκ των εναγόντων που κατονομάζουν τον Γιάννη Παπαγιάννη, για την ομάδα Δίας και το θέμα των αλεξίσφαιρων:
Την συνέχεια την γνωρίζετε, τα παλικάρια της ομάδας Δίας έπεσαν σε ενέδρα θανάτου και έχασαν την ζωή τους επειδή δεν φορούσαν αλεξίσφαιρα. Οι δράστες, όπως και για την δολοφονία του Σωκράτη, δεν βρέθηκαν. Τραγική σύμπτωση και αυτή με τις τοποθετήσεις των κυρίων Καψή και Πρετεντέρη που ανασύραμε από το αρχείο.
Πριν η προκήρυξη φτάσει στο όνομα του Παπαγιάννη, υπάρχει άλλη μία τραγική σύμπτωση. Μιλάμε για την βόμβα που είχε ως στόχο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο υπασπιστής του.
Οι δημοσιογράφοι του Mega λοιπόν, ουδέποτε ανέφεραν την αφορμή της βόμβας, που δεν ήταν άλλη από την δράση των βουλευτών της εξεταστικής για την υπόθεση Siemens που σε συνεργασία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έκαναν την έφοδο σε σπίτι εμπλεκομένου στην υπόθεση. Η βόμβα λοιπόν εστάλει λίγες ώρες μετά την επέμβαση αυτή και έφερε το όνομα του εμπλεκομένου στην οικεία του οποίου έγινε η έφοδος. Η επίσημη καταγγελία εδώ: Πως οι “εκρηκτικές επιστολές” δουλεύουν για τα λαμόγια που ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο.
Αυτή η καταγγελία λοιπόν, όχι μόνο δεν προβλήθηκε από τους ενάγοντες, αντίθετα, είχαμε την κορυφαία στιγμή της Ελληνικής τηλεόρασης όπου η κυρία Τρέμη απείλησε ανοιχτά βουλευτή της πλέον επιτυχημένης εξεταστικής που έγινε ποτέ στην Ελληνική βουλή. Μιλάμε για το ασύλληπτο επεισόδιο με τον κύριο Τζαβάρα ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ!
Βλέπετε τις ξεκάθαρες απειλές του πάνελ των εναγόντων προς τον εκλεγμένο εκπρόσωπο αλλά κυρίως την απόπειρα απαξίωσης της επιτροπής.
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/panagiotopoulos1.jpg?w=136&h=200Να σημειώσουμε ότι ο κύριος Παναγιωτόπουλος (εκ των εναγόντων) που φυλάσσεται από αστυνομικούς, ήταν ο πρώτος που οδήγησε Blogger στην δικαιοσύνη, μιλάμε για τον γραφικό “Hardcoremme”, με την κατηγορία της “προτροπής σε κακουργηματική πράξη”.  Αυτό επειδή ο blogger αυτός στοχοθέτησε την οικογένεια του. Δεν έδειξε όμως την ίδια ευαισθησία στην απειλή της κυρίας Τρέμη προς τα μέλη της εξεταστικής για τη Siemens.
Για να μην μακρυγορούμε, ο επόμενος στην προκήρυξη της Σέχτας, μετά τον Σωκράτη (δολοφονημένος), τους άνδρες της ΔΙΑΣ (δολοφονημένοι) και τον υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη (δολοφονημένος αντί του υπουργού λόγω εξεταστικής), είναι ο Γιάννης Παπαγιάννης. Ακολουθεί (χωρίς ευθεία απειλή) ο Νίκος Χατζηνικολαου, ο Κουρής και ο Κοντομηνάς.
Απουσιάζουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ, οποιοσδήποτε από τους ενάγοντες. Δεν γίνεται καν αναφορά στα ονόματα τους, του κυρίου Παναγιωτόπουλου, του κυρίου Πρετεντέρη, του κυρίου Καψή, του κυρίου Τσίμα ή της κυρίας Τρέμη.
Άλλη μία τραγική σύμπτωση.
Εν κατακλείδι, οι ενάγοντες θα πρέπει να είναι πολύ σίγουροι για τα στοιχεία που διαθέτουν, ειδ’ άλλως θα βρεθούν αυτοί κατηγορούμενοι.
Κυρίως όμως, θα πρέπει να προσεύχονται για την σωματική ακεραιότητα του Γιάννη Παπαγιάννη, διότι αυτές οι συντονισμένες ενέργειες και οι τραγικές συμπτώσεις λειτουργούν σαν φυτίλι σε μία τσακισμένη και εξαγριωμένη κοινωνία που έχει βρει στο διαδίκτυο τον τρόπο ανταλλαγής πληροφορίας αλλά και αυτοοργάνωσης, απέναντι στους ενάγοντες.
Τέλος, ας διαβάσουν με προσοχή την παροιμία με την οποία ξεκινήσαμε το άρθρο. Οι αλλαγές που συντελούνται είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα. Ένα ζωύφιο μπορεί να νιώθει ασφαλές υπό την σκέπη της πέτρας, όταν όμως αυτή σηκώνεται, καταλαβαίνει ότι είναι απλά ένα ζωύφιο. Η Ελλάδα παραείναι πολύτιμη για να ξεπουληθεί από μερικά λιοντάρια και τις ύαινες που τα ακολουθούν για τα απομεινάρια από το κουφάρι. Ακόμα και αν οι Έλληνες αποδεικνύονται λίγοι ως θεματοφύλακες, το φτερουγισμα των Δράκων ακούγεται πλέον αν και “αυτεπάγγελτο”.
http://olympia.gr/2011/03/28/fimotro-2/

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!!Κατακλύζοντας την πλατεία συντάγματος με την κεφαλή της συγκέντρωσης στην βουλή, το τέλος της βρισκόταν λίγο πριν την ομόνοια, διανύοντας την Σταδίου!Το μήνυμα δόθηκε από κλήρο και λαό νέου και παλαιού εορτολογίου. Σείστηκε το κέντρο της Αθήνας, από τα τετελεσμένα συνθήματα, άρνησης της κάρτας του διαβόλου, από ορθοδόξους Έλληνες όλης της Ελλάδος. Τρέμε, νέα τάξη πραγμάτων… Με πορεία και συγκέντρωση έξω από τη βουλή ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Πεδίο του Άρεως από εκπροσώπους της Εκκλησίας και μέλη χριστιανικών οργανώσεων ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη.

Με ψήφισμα, που παρέδωσαν στη Βουλή μέλη της Πανελλήνιας Κληρολαϊκής Επιτροπής Αγώνα, της οποίας προεδρεύων είναι ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιότης, καλούν τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου να δηλώσουν ευθέως τις θέσεις τους απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που, ανεξάρτητα από την πίστη μας, απειλεί, όπως υποστηρίζουν, ευθέως την ελευθερία του ανθρώπινου προσώπου. Υποστηρίζουν επίσης ότι«η κάρτα του πολίτη είναι αντίθετη με το ελληνικό σύνταγμα και το ευρωπαϊκό δίκαιο».«Αν και δεν αρνούμαστε, τόσο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσο και το πλήρωμά της, τη δημιουργική βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας στις συναλλαγές μας, την επιστημονική έρευνα και στην άμεση ανίχνευση μέσω ίντερνετ του πλούτου της γνώσεως, θεωρούμε άκρως ανησυχητικό τη συλλογή προσωπικών δεδομένων και το σχηματισμό προσωπικού προφίλ μέσω της διασύνδεσης όλων των αρχείων».Ο οικονομολόγος, Στάθης Αδαμόπουλος, στην ομιλία του επεσήμανε ότι «η κάρτα ουσιαστικά κάνει μία καταγραφή συμπεριφορών με αποτέλεσμα να αλλάζει ο αξιακός κόσμος της κοινωνίας μας, και συμπλήρωσε ότι οι πληροφορίες αυτές μπορούν να ανασυρθούν σε οποιαδήποτε στιγμή του βίου του ατόμου και να αποτελέσουν μεγάλο πρόσκομμα στην προσπάθειά του να αναπτύξει την προσωπικότητά του.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αδαμόπουλος επεσήμανε: «Ακόμα και αν όλοι αυτοί οι φόβοι είναι μη πραγματικοί, η αλήθεια είναι ότι η κάρτα του πολίτηαπαιτεί ένα περίπλοκο γραφειοκρατικό σύστημα και σημαντικούς οικονομικούς πόρους, γεγονός που απέτρεψε και την αυστραλιανή κυβέρνηση να την εισαγάγει» Τη βαθύτατη ανησυχία του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εξέφρασε ο πρωτοπρεσβύτερος, Χρήστος Χριστοδούλου. Επίσημη τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας αναμένεται με την δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου, ενώ έχει ήδη συσταθεί επιτροπή νομικής και θεολογίας για την περαιτέρω διερεύνηση των θεμάτων που άπτονται της κάρτας του πολίτη.
ΠΗΓΗhttp://ellinonea.blogspot.com/

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

OXI στην κάρτα του πολίτη !!!

Από την Ξάνθη έρχεται η λύση στο ενεργειακό πρόβλημα!

  Μια μεγάλη καινοτομία στον τομέα της ενέργειας που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και ταυτόχρονα μια σημαντική επένδυση που θα αξιοποιήσει σε βιομηχανικό επίπεδο την συγκεκριμένη επιστημονική ανακάλυψη, πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις, θα ταράξει τα νερά και θα προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον.

Ο λόγος για την ελληνική εταιρεία Defkalion Green Technologies SA η οποία κατάφερε να μετατρέψει σε βιομηχανικό προϊόν μια σημαντική ανακάλυψη Ιταλών επιστημόνων και ξεκινά οσονούπω από την Ξάνθη τη μαζική παραγωγή και παγκόσμια διάθεση μονάδων που μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο και να παράγουν θερμική και ηλεκτρική ενέργεια με ελάχιστο κόστος.

Όχι μόνον τα στελέχη της εταιρείας, αλλά και άνθρωποι της αγοράς που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης βεβαιώνουν ότι, χωρίς υπερβολή, μπορεί να ανατρέψει το ενεργειακό σκηνικό σε παγκόσμια κλίμακα και να κάνει τη χώρα μας πρωταγωνιστή μιας νέας ενεργειακής επανάστασης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική οικονομία.


Το προϊόν
Αφετηρία της υπόθεσης είναι η επαναστατική εφεύρεση του αντιδραστήρα σύντηξης Υδρογόνου και Νικελίου (ψυχρή σύντηξη σε ελεγχόμενο περιβάλλον), που έγινε από δυο ιταλούς επιστήμονες του πανεπιστήμιου της Μπολόνια, τους Sergio Foccardi και Andrea Rossi, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα στις 14 Ιανουαρίου στην Ιταλία.

Με βάση την ανακάλυψη αυτή μπορεί να παραχθεί φθηνή ενέργεια, με πολύ χαμηλό κόστος, σχεδόν μηδαμινό σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, αφού ο αντιδραστήρας μπορεί να παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει για τη λειτουργία του.

Τα δικαιώματα για την αξιοποίηση και την βιομηχανική εκμετάλλευση (για μη στρατιωτικούς σκοπούς) της εφεύρεσης των Ιταλών για όλο τον κόσμο εκτός από την Αμερική τα πήρε η ελληνική πολυμετοχική εταιρεία Defkalion. Η εταιρεία φρόντισε, στηριζόμενη σε έλληνες επιστήμονες, να «μεταφράσει» τεχνικά τα επιστημονικά αποτελέσματα και να δημιουργήσει μια συσκευή η οποία μετά την αρχική ενεργοποίηση της, παράγει θερμότητα χωρίς την ανάγκη περαιτέρω τροφοδοσίας και μάλιστα χωρίς να δημιουργεί ρύπους ή επιβλαβείς για τον άνθρωπο ακτινοβολίες. Η θερμική αυτή ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ζεστού νερού και τη θέρμανση χώρων και ένα ποσοστό της, γύρω στο 40%, να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια μέσω ενός κοινού μετατροπέα (inverter).

Το τρίτο στάδιο είναι αυτό το οποίο ξεκίνησε ήδη, για την βιομηχανική παραγωγή στη χώρα μας, σε μαζική κλίμακα, αυτής της συσκευής.

Παραγωγή χαμηλού κόστους
Τα δεδομένα όσον αφορά το κόστος της παραγόμενης από τη συσκευή ενέργειας είναι πράγματι εντυπωσιακά. Ο Έλληνας καθηγητής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια και τέως πρέσβης κ. Χρήστος Στρεμμένος, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στην ερευνητική δουλειά ενώ συμμετέχει και στην εταιρεία Defkalion, υπολογίζει ότι το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι κάτω από 0,01 ευρώ ανά κιλοβατώρα, ποσό συντριπτικά μικρότερο συγκρινόμενο με το μέσο κόστος παραγωγής της ΔΕΗ που φτάνει τα 0,1 ευρώ. Δηλαδή από την συσκευή θα παράγεται ηλεκτρική ενέργεια φτηνότερη κατά 90%, ενώ θα έχει ήδη εξασφαλιστεί ζεστό νερό για θέρμανση, οικιακή χρήση κ.λπ.. Το ετήσιο κόστος για Υδρογόνο και Νικέλιο, τα «καύσιμα» δηλαδή μιας συσκευής δυναμικότητας 20 Κιλοβάτ είναι περίπου 1.300 ευρώ, όταν η αξία της παραγόμενης ενέργειας σε τρέχουσες τιμές υπερβαίνει τα 14.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, το κόστος για την απόκτηση της συσκευής δεν θα ξεπερνάει τα 3.000 – 3.500 ευρώ, ενώ περίπου 500 – 900 ευρώ είναι το κόστος του μετατροπέα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Η περίσσεια ηλεκτρική ενέργεια, όπως συμβαίνει και με τις οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, θα διοχετεύεται στο ηλεκτρικό σύστημα και θα αγοράζεται από τη ΔΕΗ, δίνοντας εισόδημα στον παραγωγό. Η εταιρεία θα επιδιώξει (θα υποβληθεί σχετικό αίτημα στη ΡΑΕ) να ενταχθεί η συγκεκριμένη μέθοδος παραγωγής ηλεκτρισμού στο πρόγραμμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συνεπώς να απολαμβάνει αυξημένη τιμή απορρόφησης του ρεύματος.

Η μέθοδος, πέρα από την οικιακή χρήση, μπορεί να εφαρμοστεί για παραγωγή ενέργειας στη γεωργία, στην κτηνοτροφία, στη βιοτεχνία, στις επιχειρήσεις, στα δημόσια κτήρια και, υπό προϋποθέσεις, στη βιομηχανία.

Βιομηχανική παραγωγή
Η αξιοποίηση της επιστημονικής εφεύρεσης για την βιομηχανική παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής, δεν αποτελεί μακρινό στόχο. Αντίθετα, έχει ήδη αγοραστεί παλαιό εργοστάσιο στην Ξάνθη, το οποίο, σύμφωνα με τα στελέχη της Defkalion θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Οκτώβριο να δώσει προϊόντα στην αγορά . Όπως δηλώνει εκ μέρους της εταιρείας μιλώντας στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα ο κ. Συμεών Τσαλίκογλου, η παραγωγική δυνατότητα του εργοστασίου θα είναι 300.000 μονάδες το χρόνο, οι οποίες προορίζονται για την ελληνική και τις βαλκανικές αγορές. Το ύψος της επένδυσης θα φτάσει τα 200 εκατ. ευρώ. εκ των οποίων περίπου τα μισά αφορούν την πληρωμή των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2012 θα δημιουργηθούν 215 άμεσες μόνιμες θέσεις εργασίας, ενώ περίπου 2.500 άτομα θα απασχοληθούν στη συνέχεια στο δίκτυο πωλήσεων – υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικά πρέπει να τονιστεί ότι θα δημιουργηθεί εξειδικευμένο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (25 θέσεις εργασίας εξειδικευμένου ερευνητικού προσωπικού) εντός της μονάδας, το οποίο θα στηριχθεί στους επιστήμονες και ερευνητές που συμμετείχαν στη διαδικασία «μετατροπής» της επιστημονικής ανακάλυψης των Ιταλών σε βιομηχανικό προϊόν.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η εργαστηριακή κατασκευή μεγάλης μονάδας της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ισχύος 1 Μεγαβάτ, που θα χρησιμοποιηθεί (και επιδεικτικά) για τις ανάγκες του εργοστασίου της Ξάνθης.

Η συνέχεια του project προβλέπει τη δημιουργία ενός ακόμα εργοστασίου επί ελληνικού εδάφους, στο Βόλο, το οποίο θα παράγει μονάδες μεγάλης δυναμικότητας, 1 – 2 Μεγαβάτ. Επίσης τη δημιουργία εργοστασίων εκτός Ελλάδας και την επέκταση σε ξένες αγορές λιανικής πώλησης.

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση των επενδύσεων, τα στελέχη της Defkalion υποστηρίζουν ότι είναι εξασφαλισμένη από επενδυτικά funds, ενώ σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι, όσο το εγχείρημα παίρνει σάρκα και οστά, τόσο πληθαίνουν οι προσφορές για συμμετοχή στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Οφέλη για την ελληνική οικονομία
Πέραν της αυτονόητης σημασίας που έχει η δημιουργία της μονάδας παραγωγής στην Ξάνθη και συνολικά η επενδυτική αυτή προσπάθεια, σε μια περίοδο που η χώρα «ψάχνει με το φανάρι» νέες παραγωγικές δραστηριότητες, το όλο εγχείρημα, εάν βέβαια υλοποιηθεί με βάση τους σχεδιασμούς των εμπνευστών του, αναμένεται να έχει σημαντικά οφέλη για την ελληνική οικονομία.

Η συνολική παραγόμενη ενέργεια από τις συσκευές αυτές θα συντελέσει στην εξοικονόμηση πόρων αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή που φαίνεται να επελαύνει μια νέα ενεργειακή κρίση και όταν η χώρα υφίσταται αφαίμαξη πολύτιμων κεφαλαίων για εισαγωγή καυσίμων.

Επιπλέον, μπορούν να αναπτυχθούν ευρύτερες αναπτυξιακές και οικονομικές διασυνδέσεις με την υπόλοιπη οικονομία, τον τουρισμό, τη γεωργία, τις βιοτεχνίες, που αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παραγωγή τους.

Η συναλλαγματική ωφέλεια της χώρας θα είναι επίσης μεγάλη, καθώς η αποκλειστική εκμετάλλευση της εφεύρεσης από ελληνική εταιρεία αναμένεται να δημιουργήσει υπεραξίες. Κάποιοι εκτιμούν ότι και μόνη η έκταση που αναμένεται να πάρει το θέμα είναι ικανή να αλλάξει επί το θετικότερο το γενικό κλίμα και τις εντυπώσεις για το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας.

Δεν πρέπει να παραλείπεται τέλος η δυνατότητα αξιοποίησης των πολύ σημαντικών κοιτασμάτων νικελίου της χώρας.

Γεωπολιτικές ανακατατάξεις
Οι εκτιμήσεις όσων τουλάχιστον εμφανίζονται ως ενθουσιώδεις υποστηρικτές του εγχειρήματος κάνουν λόγο για τεράστιες οικονομικές αλλά και γεωπολιτικές ανακατατάξεις που μπορούν να προκληθούν, σε βάθος χρόνου, μετά από την διάθεση στην αγορά τέτοιων ενεργειακών συσκευών πράσινης ενέργειας χαμηλού κόστους που δεν προκαλούν καμία εκπομπή αερίων ή ακτινοβολιών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές, η σταδιακή αντικατάσταση των κλασικών ενεργειακών συστημάτων που στηρίζονται στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, τον άνθρακα ή την πυρηνική ενέργεια από μια νέα γενιά ενεργειακών προϊόντων αυτής της τεχνολογίας, παράλληλα με την ανάπτυξη των συμβατικών ΑΠΕ (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, γεωθερμία), δημιουργεί σοβαρές προϋποθέσεις ανατροπής των υφιστάμενων ισορροπιών στην παγκόσμια ενεργειακή σκηνή.Η επιστημονική βάση της μονάδας

Η επιστημονική βάση της μονάδας
Η ψυχρή σύντηξη, η διαδικασία δηλαδή στην οποία στηρίζεται επιστημονικά η μονάδα Hyperion, αποτελεί ένα «θερμό» πεδίο της φυσικής που έχει προκαλέσει τα τελευταία χρόνια έντονες συζητήσεις . Πρόκειται για μια αντίδραση που συμβαίνει σε θερμοκρασίες δωματίου, κατά την οποία δύο μικρότεροι πυρήνες συνενώνονται για να σχηματίσουν ένα μεγαλύτερο απελευθερώνοντας ταυτόχρονα μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Στη δεκαετία του ΄80 οι Pons και Fleishmann υποστήριξαν ότι είχαν επιτύχει μια αντίδραση ψυχρής σύντηξης, όμως το πείραμά τους δεν μπόρεσε να επαναληφθεί. Από τότε οποιαδήποτε άλλη θεωρία και υπόθεση περί της ψυχρής σύντηξης απορρίφθηκε δημιουργώντας έτσι ένα επιστημονικό ρεύμα επιφυλακτικότητας πάνω στο θέμα. Παρόλο αυτό τον σκεπτικισμό μια μικρή μερίδα επιστημόνων συνέχισε να ερευνά το θέμα.

Τα τελευταία ανατρεπτικά νέα ήρθαν από την Ιταλία και είναι αυτά που αποτέλεσαν την αφετηρία για τη δημιουργία της μονάδας Hyperion. Δυο επιστήμονες, ο μηχανικός Andrea Rossi και ο καθηγητής Sergio Focardi του Πανεπιστημίου της Μπολόνια, επέδειξαν δημόσια στις 14 Ιανουαρίου του εφετινού χρόνου, μια συσκευή ψυχρής σύντηξης ικανή να παράγει 12.400 Wh θερμικής ενέργειας εισάγοντας μόλις 400 W ενέργειας. Οι Ιταλοί επιστήμονες παρουσίασαν δηλαδή ένα νέο τρόπο παραγωγής πράσινης ενέργειας με κοινά υλικά (Νικέλιο και Υδρογόνο παρουσία καταλύτη), με μικρό κόστος και χωρίς εκπομπή ρύπων ή ραδιενεργών αποβλήτων. Τα αποτελέσματά τους επιβεβαιώθηκαν ήδη από ανεξάρτητες μετρήσεις τρίτων και τυγχάνουν θετικής κριτικής από φυσικούς πρώτου μεγέθους, όπως ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Uppsala Sven Kullander, πρόεδρος της National Academy of Sciences Energy Committee, ο Hanno Essén, καθηγητής της Swedish Royal Institute of Technology, ο Dr Edmud Storms κ.α.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα του μηχανικού Rossi και του φυσικού Focardi δημιουργεί την ανάγκη να... ξαναγραφτούν κάποια κεφάλαια της φυσικής.
http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_3294.html

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ,ΠΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε',ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ !!!


ΕΥΓΕ,ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ!


Εμείς εδώ,σας έχουμε κατηγορήσει για πάρα πολλά:Δεν μπορούμε όμως να μη σας δώσουμε θερμά συγχαρητήρια για το θάρρος σας να διαβάσετε την επιστολή του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' προς τον Επίσκοπο Σαλώνων Ησαία ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1820,που αποδεικνύει τη συμμετοχή του στον Εθνικοαπελευθερωτικό Ξεσηκωμό!
Όπως φαίνεται στην επιστολή,ο Πατριάρχης δίνει οδηγίες στον Επίσκοπο για την οργάνωση των κινήσεων υπό άκρα μυστικότητα,ζητώντας του παράλληλα να εξαπατάει τους Τούρκους με ψέματα για να κρύψει την προετοιμασία για τον Αγώνα!

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ Ε'!

Και δεδομένου πως ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη Δοξολογία,η ανάγνωση της συγκεκριμένης επιστολής αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία!

Ξανά,μπράβο στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο γι'αυτή την "υπενθύμιση" προς κάποιους που,όντας ανιστόρητοι,καμώνονται πως...ξαναγράφουν την Ιστορία!

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

25 Μαρτίου: Κανένα όπλο δεν είναι τόσο δυνατό όσο η Μνήμη


Το συναρπαστικό «στοιχείο» της Ιστορίας είναι η αισιόδοξη διαλεκτική της: Αυτοί που θέλουν να βάλουν τους λαούς στο γύψο, σκάβουν μόνοι του το λάκκο, γεννούν οι ίδιοι τους «νεκροθάφτες» τους…
Οι δήμιοι και οι διώκτες των επαναστατικών ιδεών είναι αυτοί που ανάβουν τις πυρκαγιές των ιδεών…
Οι ποικίλοι και πολύχρωμοι μηχανισμοί (νεοταξικοί σήμερα) που θέλουν να επιβάλουν το θάνατο της Ιστορίας και να σβήσουν τις αγωνιστικές μνήμες είναι αυτοί που βελονιάζουν την Ιστορία και αναζωπυρώνουν τις Μνήμες.

Η Ιστορία τιμωρεί τους χλευαστές της!!!

Και τους τιμωρεί σε βαθμό ανάλογο της αυθάδειας και της μοχθηρίας που επιδεικνύουν, αυτοί οι δήμιοι και χλευαστές, εναντίον της Ιστορίας.

Τα καθεστώτα που βρίσκονται σε κατάρρευση, όπως τα καθεστώτα της Νέας Τάξης σήμερα (το δικό μας π.χ.), μέσα στους επιθανάτιους σπασμούς τους, καταλαμβάνονται από υστερική μανία εναντίον της Ιστορίας και της αγωνιστικής μνήμης.

Αυτοί οι επιθανάτιοι σπασμοί κατά της ιστορίας είναι που γεννούν και τον ορμητικό χείμαρρο αναγέννησης της ιστορίας και του βελονιάσματος της αγωνιστικής μνήμης.

Έτσι η διαλεκτική ΣΥΝΕΧΕΙΑ της αγωνιστικής πορείας των λαών και της ιστορίας τους ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ…
Χρωστάμε, λοιπόν, στους δημίους μας, στους αποδομητές και δολοφόνους της Ιστορίας μας, μια χειραψία αβρότητας: Κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα χείμαρρο μέσα στην ελληνική κοινωνία ιστορικής ευαισθησίας και λαϊκού πάθους για τις αγωνιστικές μας μνήμες.
Πέτυχαν μεγάλο άθλο: να πυρπολήσουν τον ελληνικό λαό με τη φλόγα της ιστορικής γνώσης και το πάθος αναζήτησης της αγωνιστικής μνήμης.
Ίσως, να μην υπήρξε στο παρελθόν τέτοια παλίρροια από ιστορικά κείμενα και τέτοιος αναβρασμός εκδηλώσεων για τη γνώση της ιστορίας, όσο σήμερα.

Οι ιστορικές πλαστογραφίες του Σκάι κατάφεραν να κινητοποιήσουν και να γονιμοποιήσουν τα αγωνιστικά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας και να αλατίσουν τη δίψα της ιστορικής μάθησης.

Χρόνια και χρόνια «μοχθούν» να αλλοιώσουν και να σβήσουν τις αγωνιστικές μας εθνικές μνήμες: Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, το πασοκικό καθεστώς με τα «αριστερά» του δεκανίκια, οι πολυπλόκαμες και πολύχρωμες επιδοτούμενες «εστίες» των νέων ιερατείων, καθώς και οι προπαγανδιστικές ύαινες της Νέας Τάξης, τα ΜΜΕ.

Το μόνο που κατάφεραν είναι να ανάψουν τη φλόγα της ιστορικής αλήθειας, των πνευματικών και πολιτικών προβληματισμών.
Αυτό που καταδίωκαν μετά μανίας το θέριεψαν, το έκαναν αγωνιστικό χείμαρρο που έπνιξε αυτούς τους ίδιους…

Το χειρότερο, όμως γι αυτούς που πίστεψαν ότι με διατάγματα και με τη νεοταξική προπαγάνδα θα κηδεύσουν την ιστορία, αλλά και το ελπιδοφόρο για τον ελληνικό λαό είναι τούτο:
Ότι η αλήθεια της ιστορίας και οι αγωνιστικές εθνικές μνήμες και παραδόσεις ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ διαλεκτικά με τους επαναστατικούς λαϊκούς κραδασμούς του σήμερα, με τον αγώνα για την αποτίναξη των ανδρεικέλων της Νέας Πλανητικής Τάξης.

Έσκαβαν το λάκκο του ελληνικού λαού και κήδευαν την αγωνιστική του ιστορία και εθνική του υπόσταση και έπεσαν οι ίδιοι μέσα: Αυτή είναι η εκδίκηση της Ιστορίας και το πιο συναρπαστικό της στοιχείο…

Η σημερινή επέτειος της Επανάστασης του ’21 καταγράφει κραυγαλέα αυτή τη μεγάλη ήττα του καθεστώτος (των κομμάτων του και των ποικίλων μανδαρίνων του) και τη μεγάλη νίκη των εθνικών οροσήμων της ελληνικής κοινωνίας: Τη συνέχεια της αγωνιστικής μνήμης…

Προβάλλει, επίσης, για άλλη μια φορά το συνεκτικό ιστό της εθνικής μας ύπαρξης και συνέχειας: Την Ορθοδοξία.

Οι σύγχρονοι διεθνείς τύραννοι και δήμιοι των λαών και τα εγχώρια ανδρείκελά τους ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ την Ορθόδοξη Εκκλησία και σήμερα τον ηγετικό «φορέα» της Νέας Απελευθερωτικής, Εθνικής Αντίστασης.

Πολέμησαν με μανία ασυνήθιστη, με υστερική αυθάδεια και πολυμέτωπα της Ορθόδοξη Εκκλησία.


Τι κατάφεραν; Να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ για άλλη μια φορά την αγωνιστική ιστορική μας αλήθεια: Ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί τον γρανιτένιο πυλώνα της εθνικής συνείδησης της ελληνικής κοινωνίας (άρα η συνείδηση είναι και κοινωνική) και το ηγετικό, πανίσχυρο μετερίζι των απελευθερωτικών αγώνων από κάθε καθεστωτικό ζυγό…

Όταν τα καθεστώτα, τα κράτη και τα πολύχρωμα ιερατεία είναι υποχρεωμένα να διώκουν, να συκοφαντούν, ακόμα και να δολοφονούν, όλα αυτά σημαίνουν πως ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι και αγωνιστικές δομές…
Σήμερα συζητάνε στην ΕΕ το θάνατο των λαών, «κατασκευάζουν» τα γυαλιστερά φέρετρα των εθνών και των λαών!!!

Δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί ότι τα φέρετρα αυτά είναι για τους ίδιους…

Δεν έχουν αντιληφθεί ή κάνουν ότι δεν το αντιλαμβάνονται, ότι το ’21 ζει ξανά στην Ελλάδα. Αναγεννιέται με χειμαρρώδη ορμή…
πηγή