Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΝΤΡΑ" ΣΚΑΙ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "1821"!


Είπαμε κι εμείς,τους έπιασε το...πατριωτικό τους ξαφνικά στο Λαος:ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!Ο καβγάς μεταξύ Καρατζαφέρη-Αλαφούζου δεν γίνεται για το τερατούργημα "1821",ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!

Οι πάντα αξιόπιστες πληροφορίες μας προέρχονται ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ Λαος ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ:Σύμφωνα με αυτές,η σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών έχει τις ρίζες της στον ανελέητο πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό μεταξύ του Αλαφούζου και του Μπόμπολα!

Και ο Καρατζαφέρης τι δουλειά έχει,θα αναρωτηθεί κάποιος:Πολύ απλά,δρα ως ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και να καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή!

Βλέπετε,το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ του τηλεκόμματος,όπως αποκαλύψαμε χθες,είναι στο 3,1% ΜΕ ΚΑΘΟΔΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ:Έτσι λοιπόν,ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ να σπρώξει τον "εχθρό" του (εδώ γελάει ο κάθε πικραμένος),τον Καρατζαφέρη!

Αυτό όμως δεν γίνεται χωρίς ανταλλάγματα!Ποια είναι αυτά;Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Λαος ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑΧΑ ΤΟ "1821"!

Ξεκαθαρίζουμε πως αρχικά νομίσαμε πως οι γνωστοί πατριδέμπορες απλά...εμπορεύονται με το συγκεκριμένο θέμα,όπως ξέρουν καλά να κάνουν με οτιδήποτε πατριωτικό:Ακόμα κι έτσι όμως,η παρέμβασή τους δεν μας ενόχλησε,αφού βοήθησε στην ανάδειξή του,μετά βέβαια τα ανεξάρτητα πατριωτικά ιστολόγια που από την πρώτη στιγμή έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την εν λόγω σειρά του ΣΚΑΙ!

Όμως,το να χρησιμοποιείς ένα ευαίσθητο πατριωτικό θέμα ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Κι αυτό κάνει ο Καρατζαφέρης,με αντάλλαγμα την υπερπροβολή του από τον Μπόμπολα και την καλή εικόνα του στις δημοσκοπήσεις!

Αντίστοιχα και ο ΣΚΑΙ γι'αυτό πολεμάει το Λαος και όχι επειδή τους...ενοχλεί ως "ακροδεξιό" κόμμα!

Ας μη βιαστούν τα γνωστά παπαγαλάκια να διαψεύσουν:Ας κάτσουν μια φορά να αναρωτηθούν τι κρύβεται πίσω από τις "πατριωτικές" κορώνες του Καρατζαφέρη!

Θα επανέλθουμε στο θέμα,με νεώτερες πληροφορίες.
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου