Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ειδικά αυτές τις μέρες ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ,γιατί υπέστησαν ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ


ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !

Μετά το "Αντι-Νέα Τάξη Πραγμάτων",το "Αμύνεσθαι Περί Πάτρης" κι εμάς,το μπλογκ "Ελληνική Εκδίκηση" έγινε στόχος της κλίκας των νεογενίτσαρων τουρκολάγνων,των λυσσασμένων χριστιανομάχων και......
φανατικών γραικύλων!

Έτσι,μπλοκάρουν τους λογαριασμούς μα στο Facebook,προκειμένου οι Έλληνες να μην ενημερώνονται για ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ!

Ειδικά αυτές τις μέρες ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ,γιατί υπέστησαν ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ:

-Την αποκάλυψη της ανθελληνικής διαφήμισης της Vodafone με την "κρητική" σημαία,που η ίδια η εταιρία ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ!

-Το ξεβράκωμα της ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ και τις απίστευτες ύβρεις του παρουσιαστή της Τατσόπουλου εναντίον του Κολοκοτρώνη και όχι μόνο!

-Την κατακραυγή για την "ερωτική σκηνή" του Ιησού Χριστού σε "παράσταση",που ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!

-Την μεγαλειώδη συγκέντρωση εναντίον της Κάρτας του Πολίτη,ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ των γκεμπελίσκων "δημοσιογράφων" που απέκρυψαν το θέμα όπως μπορούσαν:Η διάδοση της πραγματικότητας όμως τους έφερε σε πανικό,με αποτέλεσμα να αρχίσουν την προπαγάνδα ΥΠΕΡ ΤΗΣ!!!

Για όλα τα παραπάνω,τα ανεξάρτητα πατριωτικά ιστολόγια έδωσαν ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ μεγάλες μάχες:Αναμενόμενο ήταν λοιπόν να μπουν στο στόχαστρο πολλών!

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΩΣ πρόκειται για ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ που τους ενοχλούν,αφού τα κομματικοποιημένα δεν τα πειράζουν,γιατί ανά πάσα στιγμή ελέγχονται!

Τους έχουμε όμως δυσάρεστα νέα:ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου