Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Η Κερατέα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους!!! Ο Κόσμος αντιστέκεται στην Χουντα !!!


Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην Κερατέα. Η αστυνομία προχώρησε σε κατ οίκον έρευνα και στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο ΑΤ της περιοχής. Συγκρούσεις σώμα με σώμα, μολότοφ και δακρυγόνα. Τραυματισμοί και.....
συλλήψεις.

Γράφει ο Στέλιος Μπαμιατζής

Η κατ οίκον έρευνα και η σύλληψη ενός άνδρα, παρουσία εισαγγελέα, στην πόλη της Κερατέας δημιούργησε νέα ένταση. Η αστυνομική έρευνα έγινε στις περίπου έξι παρά είκοσι το απόγευμα της Τρίτης (08/02) και από εκείνη τη στιγμή, συγκεντρώθηκαν κάτοικοι έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου μεταφέρθηκε.
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν επειδή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του δεν βρέθηκε κατά την αστυνομική έρευνα, μεταφέρθηκε όμως στο αστυνομικό τμήμα ο αδελφός του, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει, υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούνται για επιθέσεις στις αστυνομικές δυνάμεις, μολότοφ και υλικά κατασκευής τέτοιων βομβών. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν μία συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, άδεια μπουκάλια, και μία κάμερα.
Επίσης στην Λεωφόρο Λαυρίου κοντά στο βιολογικό πάρκο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 32 βόμβες μολότοφ, 8 γκαζάκια, ένα μπιντόνι βενζίνης 20 λίτρων, τρεις αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και συγκεκριμένα μολότοφ και γκαζάκια, 2 μπουκάλια με "άκουα φόρτε" και 120 άδεια μπουκάλια μπύρας.

Μέχρι νωρίς το βράδυ αναφέρονται συνεχείς συγκρούσεις, εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, συμπλοκές σώμα με σώμα και πετροπόλεμος μέσα στην πόλη, στον χώρο γύρω από το αστυνομικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά σε κατάσταση πολιορκίας.

Φωτιές έχουν ανάψει και υπάρχουν μικροτραυματισμοί. Κάτοικοι έχουν βγει με λάστιχα και προσπαθούν να σβήσουν τις φωτιές. Νωρίτερα είχαν ηχήσει οι καμπάνες.
Από την αστυνομία γίνεται επίσης γνωστό πως υπάρχουν τρεις ακόμα συλλήψεις, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το αστυνομικό τμήμα ενώ τουλάχιστον δύο αστυνομικοί φέρονται να έχουν τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου