Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ CHANNEL


Χθες το βράδυ, στο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL, είχε εκπομπή ο Πρόεδρος του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι Βαλιανάτος, με θέμα τους «Μακεδόνες και τους Έλληνες!!!». Καλεσμένοι ήσαν:

•Πάβλε Φιλίποφ, ή Βοσκόπουλος, γνωστός μαλακεδόνας πράκτορας, μέλος του Ουράνιου Τόξου.
•Διονύσης Γουσέτης, γνωστός αρθογράφος της Αυγής αλλά και της Καθημερινής.

Τηλεφωνικά συμμετέχοντες ήσαν:
•Νάσος Θεοδωρίδης, αρθρογράφος της Αυγής, μέλος πολλών ΜΚΟ και φίλα προσκείμενος στις αιματολογικές θεωρίες του Φαλμεράγιερ.
•Ντεντέ, γνωστός τούρκος πράκτορας, δημοσιογράφος της Θράκης.
•Αλεξία Τσούνη, μέλος πολλών ΜΚΟ
•Δημήτρης Ιωάννου, μέλος του Ουράνιου Τόξου.

Όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, όλοι συμφωνούσαν σε όλα, αντίλογος δεν υπήρχε, και κυρίως η Δημοκρατία τους, κέρδισε. Μπράβο στο Κόντρα που προωθεί αυτή του είδους την Δημοκρατία, Διαλόγου και Ανταγορίας.

Διάλογος και Δημοκρατία για αυτούς σημαίνει πως έχεις μόνο εσύ δίκιο και ο άλλος πάντα είναι φασίστας, εθνικιστής και ρατσιστής. Επιβάλλεται όταν κάνεις διάλογο με έναν πολέμιο της πολυπολιτισμικότητας να προσπαθείς να μειώσεις με κάθε τρόπο την προσωπικότητά του. Η χθεσινή εκπομπή απλά επιβεβαίωσε τα παραπάνω...

O Γιώργος Κουρής λοιπόν μέσα από το κανάλι του "KONTRA ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ CHANNEL" στο όνομα της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας τάχα, μας πουλάει τουρκική και μαλακεδονική προπαγάνδα από έμμισθους πράκτορες ανθελληνικών κέντρων του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Γιατί ρε Κουρή αφού είσαι και δημοκράτης όπως λες, δεν με άφησαν τα υπαλληλάκια σου να μιλήσω στον αέρα της εκπομπής του Βαλιανάτου ο οποίος αν και επικαλείται συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία, δεν επιτρέπει σε κανέναν τηλεθεατή που δεν βρίσκεται στην ατζέντα του να βγει στον αέρα της εκπομπής του; Ε λαμόγιο αυριανιστή Κουρή;

Κάντε λοιπόν όλοι σας dislike στο KONTRA ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ CHANNEL http://www.facebook.com/kontrachannel
μην παρακολουθεί κανείς πλέον το βόθρο ανθελληνικής προπαγάνδας του Κουρή και αφήστε τον να φάει μόνος του τα περγαμώτα του.

ygro-pyr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου