Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΦΑΣΙΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΝΑΛΟ MEGA


ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΧΙΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ: "Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ? ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΧΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!!

"Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ε Μ Ε Ι Σ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Η Ο Ι Τ Ο Υ Ρ Κ Ο Ι ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ".

ΤΟ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΧΙΛΑΚΗ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΑΥΛΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ - ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ - ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΨΥΧΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΒΟΡΒΟΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ! Σ Τ Ο Δ Ι Α Ο Λ Ο !!!!

Ένας Έλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου