Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η ''εκδημοκρατικοποίηση'' των αραβικών κρατών και η Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μ. ΜΙΧΑΗΛ - Μετά την εκδημοκρατικοποίηση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και των Βαλκανίων από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, φαίνεται ότι ήλθε η ώρα της «εκδημοκρατικοποίησης» των μουσουλμανικών αραβικών χωρών, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της. Άρχισε από την Τυνησία, προχώρησε με την Υεμένη και τώρα βρισκόμαστε στην Αίγυπτο. Ήδη, Ιορδανία και Συρία «τρέχουν» να προλάβουν τυχόν «λαϊκές εξεγέρσεις». Όλοι, όμως, υποψιάζονται ότι είναι μία υπόθεση-ντόμινο και πως μετά την Αίγυπτο, κάποια άλλη αραβική χώρα θα πάρει σειρά. Είναι επίσης αξιοσημείωτο, ότι οι «λαϊκές εξεγέρσεις» προτρέπονται από «αγνώστους» στο Διαδίκτυο!

Στις αρχές του 2011, η Αμερική (και η ΕΕ, κάπως αργοπορημένα) ανακάλυψε ότι στην μέχρι σήμερα ισχυρή σύμμαχό της στην περιοχή, την Αίγυπτο, ο «εκλεκτός» της που κυβερνούσε την χώρα για 30 συναπτά έτη είναι «Δικτάτορας» και ότι καταπίεζε τον λαόν του!Δεν έχω καμμιά αμφιβολία, ότι το έργο της «εκδημοκρατικοποίησης» των αραβικών κρατών ανέλαβε η Νέα Τάξη Πραγμάτων με την πανίσχυρη ηγεσία της, γιατί εξυπηρετούνται οι παγκόσμιοι σχεδιασμοί της. Όσοι νομίζουν, ότι αυτά γίνονται για χάριν των αραβικών λαών το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι ότι είναι αφελείς!
Στην πρώην Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιήθηκε ο «δικός» τους, ο Μ. Γκορμπατσόφ, στα Βαλκάνια το ΝΑΤΟ, στο Ιράκ –δεδηλωμένος εχθρός του Ισραήλ- ο αμερικανικός στρατός με τους συμμάχους και τώρα στις συμμαχικές αραβικές χώρες, όπου δεν δικαιολογείται στρατιωτική επέμβαση, θα χρησιμοποιηθούν οι «αντιφρονούντες» που θα ηγούνται των «λαϊκών εξεγέρσεων».
Και γνωρίζει πολύ καλά η ηγεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων την ψυχολογία του «μπουλουκιού» (της μάζας) που επικρατεί σε αυτές τις χώρες. Είμαι, όπως περίεργος να δω, τι θα γίνει, όταν το ντόμινο σταματήσει στη Λιβύη του Καντάφι και στο Ιράν! Ίδωμεν…


Ρωμηοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου