Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Παπαθεμελή παπαθεμελή απόψε στα διόδια ο Ρέππας με απειλεί.


Διαβάζοντας για το νόμο Ρέππα για τα διόδια και τα αστικά θυμήθηκα τον Παπαθεμελη  με το νόμο για το ωράριο καταστημάτων και το σχετικό τραγούδι του Λαζόπουλου.  Δεν μου έκανε όμως ρίμα με τον Ρεπα και τα διόδια οπότε το “κώλυσα” κάπως  στο συμπαθεστο τ υπουργό. Αλλωστε είναι η ίδια φάση. Ο νόμος είναι ανεφάρμοστος και έρχεται γρήγορα το τσαλάκωμα του.
Τρακόσια οχήματα πάνω κάτω στα διόδια δυο ημέρες και νόμος πάπαλα.  Άσε που άμα σου πάρει κάποιος τις πινακίδες  και το δίπλωμα δεν θα μπορείς να οδηγήσεις για το σπίτι. Οπότε  στήνεσαι εκεί και ανοίγεις  τις μπάρες μέχρι να βγεις στο CNN  ως πολιτικά διωκόμενος ή μέχρι να σου τις επιστρέφουν.
Πέρα από την πλάκα έχουμε πει ήδη για κίνημα όποτε αν κάνουμε το «δεν πληρώνω» επισημο πολιτικό φορέα με αντιμνημονιακή ή αντιμονοπωλιακή και αναθεωρητική πλατφόρμα, αυτοί οι τύποι μας κάνουν πολιτικούς κρατούμενους  μάρτυρες του αγώνα  και θα μας δίνουν ψήφους με κάθε μέσο. Καθε ένα μελος  που θα καταδικάζεται  θα καταδικάζεται για τις ιδέες του κινηματος και για τον ακτιβισμό του. Λογικά θα γίνεται ήρωας και… τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα η δράση μας ήταν πολιτική και είναι εξόχως ανέντιμο για έναν υπουργό  να αλλάζει του κανόνες του παιχνιδιού στην μέση του.
Ποιος θα αποκαλεσει κινημα του τζάμπα έναν πολιτικο φορέα;  Και ταυτόχρονα όπως έδειξε η πράξη δεν έχουμε καμία ανάγκη τα παραδοσιακά ΜΜΕ
Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου