Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Ανετράπη το λαθρονομοσχέδιο!


ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Όχι από κόμματα, όχι από φιρμάτους δικηγόρους, αλλά από δύο ΕΛΛΗΝΕΣ δικηγόρους.
Το ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ και την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ , Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ , ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ , ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΟΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΙΑ.
ΤΟ army alert, ΠΙΣΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ), ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ¨¨ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ¨¨ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.
ΓΙΑΝΝΗ ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ARMY ALERT
(Η κα Χριστιάνα Τσαμπάζη τυγχάνει νομική σύμβουλος του army alert και αυτό αφ' ενός μας τιμά αφ' ετέρου μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου