Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Περί του "κινήματος" δεν πληρώνω

Ακούω τακτικά ραδιόφωνο, βλέπω λίγη τηλεόραση, και ευτυχώς διαβάζω αρκετά στο ίντερνετ. Παρατηρώ τα εξής...


τις τελευταίες ημέρες, έχουν βαλθεί με κάθε τρόπο τα απίστευτα εγκάθετα παπαγαλάκια των πραγματικών εξουσιαστών, αυτών πίσω από κάθε κανάλι, εργολάβων, εφοπλιστών, κλπ σε μια τρομακτική προπαγάνδα ενάντια στον κόσμο του "κινήματος δεν πληρώνω", τηρώντας την δοκιμασμένη τακτική του "Διαίρει και βασίλευε".
Προσπαθούν εναγωνίως να στρέψουν τον κόσμο εναντία στον υπόλοιπο κόσμο, γιατί χάνουν ένα ποσοστό εσόδων. Και έχεις λοιπόν για παράδειγμα τον Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΙ ράδιο να ξεσπαθώνει ενάντια στον κόσμο που σιχάθηκε να πληρώνει τον Αλαφούζο-εργοδότη του και τον κάθε Αλαφούζο, να λέει ότι "Ναι, αλλά δεν πληρώνουν, και τελικά πληρώνει ο κάθε παππούς φορολογούμενος που κατεβαίνει μία φορά το μήνα στην Αθήνα και αυτό με ταξι", ή το άλλο απίστευτο πιόνι τον Πρετεντέρη, στο Mega, να λέει τα ίδια πράγματα. Αυτός ο Πορτοσάλτε, έβγαλε έναν άλλο τύπο στο ράδιο, που εξομοιώνει το κίνημα δεν πληρώνω με το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ! Δεν είμαι ούτε ΚΚΕ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε κόμμα, αλλά θέλει λογική μαθητή λυκείου για να κάνεις μια βόλτα και να δεις ότι στο "κίνημα" αυτό, συμμετέχουν μέχρι και "δεξιοί" δικηγόροι, που περιμένουν πως και πως την πρώτη μήνυση από τους ληστρικούς απατεώνες που εκμεταλλεύονται ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους εθνικούς δρόμους, για να τους στείλουν από κει που 'ρθαν!
Λυπούμαστε "κύριοι" ΠΡΟΔΟσάλτε και PRETENDERη, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα BLOG που τόσο μισείτε και ευτυχώς απλοί άνθρωποι όπως εγώ μπορούν να βάλουν το λιθαράκι τους ενάντια στην ύπουλη και χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα σας.
Για άλλη μια φορά: Τα ποσοστό των χρημάτων που χάνουν οι ληστές αυτοί από όλους όσους δεν πληρώνουν (και παρεπιμπτόντως γιατί δεν έγινε ούτε μία μήνυση; τυχαίο;;; δε νομίζω..) δεν το πληρώνουν μετά από την τσέπη τους οι φορολογούμενοι, γιατί απλά η σύμβαση παραχώρησης σημαίνει ότι στο "δίνω και εκμεταλλεύσου το", "αν έχεις αστικές διαφορές με τους οδηγούς που δεν πληρώνουν, βρες τα μόνος σου με αυτούς". Εξ' ου και το ότι η αστυνομία δεν παρεμβαίνει, εξ'ου και η άγρια προπαγάνδα των καναλαρχών εναντίον μας. Μα επιτέλους σε αυτή τη χώρα, ποιοι άλλοι θα μας πολεμήσουν;;; μας πολεμάει το χρηματοπιστωτικό λόμπυ της New York, μας πολεμάει ο εθνικός προδότης και μειοδότης Παπανδρέου, μας πολεμάει ο κάθε Μπόμπολας που πλούτισε στις πλάτες μας, μας πολεμάει η αστυνομία στους δρόμους (κάποιες φορές), σε λίγο θα μας πολεμάνε και οι συμπολίτες μας;
Μια πρόβλεψη και τέλος: Να φοβάστε άθλιοι εκμεταλλευτές του ανύπαρκτου ελληνικού κράτους, ότι τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού δεν είναι πια χειραγωγήσιμο, διαβάζει, ενημερώνεται και έχει άποψη, κλείνει το απόλυτο μέσο της δική σας προπαγάνδας την τηλεόραση, και όταν γίνει ένα μπαμ τύπου Αιγύπτου, τότε βλέπω να υλοποιείται το σύνθημα που έχω δει γραμμένο πολλές φορές: "ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ"
Όσοι δεν ξυπνήσατε ακόμα, διαβάστε αυτό, το παραπανω.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/02/blog-post_8767.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου